500 milioane de euro pentru dezvoltarea microelectronicii în România

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Apelul de preselecţie pentru microelectronică IPCEI-MECT s-a încheiat cu succes, a anunţat vineri ministrul Economiei, Florin Spătaru, precizând că avem 10 aplicaţii pentru potenţiali participanţi direcţi şi 38 de aplicaţii pentru potenţiali participanţi indirecţi.

„Participanţii la apelul de preselecţie pentru microelectronică IPCEI-MECT sunt cu un pas mai aproape de fondurile de 500 milioane de euro, pentru dezvoltarea microelectronicii în România, alocate pentru investiţii prin PNRR. La finalul apelului de preslecţie, avem 10 aplicaţii pentru potenţiali participanţi direcţi şi 38 de aplicaţii pentru potenţiali participanţi indirecţi. Etapa următoare presupune verificarea acestor aplicaţii şi transmiterea de cereri  de clarificare, acolo unde este necesar. De aceea, îi rog pe toţi cei înscrişi să răspundă în termen”, a declarat Florin Spătaru, ministrul economiei.   În data de 07 februarie 2022, ora 10:00, s-a încheiat perioada de transmitere a aplicatiilor pentru procesul de preselecţie a potenţialilor participanţi directi şi indirecţi la Proiectul Important de Interes Comun European în Microelectronică şi Tehnologia Comunicaţiilor.   La închiderea apelului, au fost înregistrate 10 aplicaţii pentru potenţiali participanţi direcţi şi 38 de aplicaţii pentru potenţiali participanţi indirecţi.

În urma parcurgerii etapei de verificare administrativă şi a eligibilităţii, Ministerul Economiei a transmis solicitări  de clarificare la care potenţialii beneficiari trebuie să răspundă conform termenului solicitat.

sursa;adevarul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Danut Damian

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Când era condamnat pentru luare de mită, un fost manager de spital era pus de Ministerul Sănătății într-un proiect cu Banca Mondială: „Nu avea treabă cu corupția”

Fri Feb 11 , 2022
Bogdan Păltineanu nu apărea în vreo funcție la Spitalul Bagdasar-Arseni în 2019, când Ministerul Sănătății, condus pe atunci de Sorina Pintea, se consulta oficial cu el. El se afla în perioada de ispășire a pedepsei primite în 2017, una peste care se suprapuneau condamnarea la închisoare cu suspendare și 5 […]