VEDETA DE LA „X FACTOR” ȘI „ROMÂNII AU TALENT”, ÎNȘELATĂ DE IMPRESAR?! DE CE A RENUNȚAT BELLA SANTIAGO LA CARIERA INTERNAȚIONALĂ

0 0
Read Time:45 Second

Bella Santiago are o poveste de viață impresionantă. Care a fost cel mai frumos eveniment din viața ei, dar și cum a fost forțată cântăreața de origine filipineză să renunțe la cariera pe care o avea peste granițe, aflați de la CANCAN NEWS.

Bella Santiago ar fi fost forțată să renunțe la cariera de succes din afara României. Vinovatul ar fi chiar fostul manager al artistei, despre care Bella Santiago susține că ar fi folosit-o pentru propriul interes financiar. Tot răul spre bine. Bella Santiago a venit în România, unde se bucură de un real succes, după ce câștigat “X-Factor” și a ajuns în finala de la “Românii au talent”!

“În Taiwan am avut un concert mare și era multă lume, cam 30.000 de oameni și am aruncat și poza mea cu semnătură, iar lumea era înnebunită. A fost foarte frumos în Taiwan.

 

sursa:cancan.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Un bebeluș de un an a murit după ce a înghițit bateria cât o pastilă dintr-o jucărie, în Scoția

Thu Feb 10 , 2022
Hughie a suferit leziuni catastrofale de organe după ce bateria-buton i-a rămas înfiptă în esofag. Părinții, Christine, 32 de ani, și Hugh, 29 de ani, din Motherwell, au luat decizia teribilă ca micuțul să fie deconectat de la aparate, scrie publicația The Scottish Sun. Ei au lansat o petiție prin […]