Val de accidente rutiere cu victime în Buzău. Mai mulţi pietoni, toţi în vârstă, au fost răniţi

0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

S-au înmulţit accidentele rutiere cărora le cad victime pietoni. Trei astfel de evenimente s-au produs, miercuri şi joi, în municipiile Buzău şi Râmnicu Sărat. Toate s-au soldat cu rănirea unor persoane vârstnice.
Joi dimineaţă, o femeie a fost lovită în timp ce traversa regulamentar strada Alexandru Marghilomanş În timp ce conducea autoturismul dinspre bulevardul Unirii către strada Alexandru Marghiloman, un şofer în vârstă de 54 de ani, din Buzău, a surprins şi accidentat o femeie pieton, în vârstă de 63 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului.     Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului care a fost preluat de ambulanţă pentru îngrijiri  medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Tot joi dimineaţă, traficul a fost dirijat în municipiul Râmnicu Sărat, pe strada Tudor Vladimirescu, după ce un autovehicul a accidentat un pieton.
În timp ce conducea autoturismul dinspre Centru către strada Costieni, un şofer în vârstă de 63 de ani, din Râmnicu Sărat, a surprins şi accidentat o femeie pieton, în vârstă de 71 de ani, de asemenea din Râmnicu Sărat, care s-ar fi angajat în traversarea drumului.     Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului care a fost preluat de ambulanţă pentru îngrijiri  medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Miercuri, o femeie de 77 de ani, din Buzău, a fost prinsă sub o dubă care mergea cu spatele, pe strada Pietroasele. Accidentul s-a soldat cu rănirea femeii, care a fost preluată de ambulanţă pentru îgrijiri medicale. La volanul maşinii se afla un tânăr de 23 de ani, din Buzău.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Un mort și un rănit după ce un autocar s-a ciocnit cu o maşină, la Suceava

Thu Feb 10 , 2022
Un autocar cu 60 de oameni, care se deplasa pe ruta Iaşi – Lyon, şi o maşină s-au ciocnit, în noaptea de miercuri spre joi, la Prisaca Dornei, în judeţul Suceava. În urma impactului, șoferul maşinii, un bărbat de 40 de ani, a murit, iar un pasager din autocar a […]