Un câine ar putea fi cheia pentru a atrage un potențial partener de viață. Rasa cu cele mai mari șanse de a influența pozitiv întâlnirile

0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second
  • Un câine ar putea fi cheia pentru a găsi jumătatea în mediul online, chiar dacă nu este propriul animal de companie.
  • O nouă cercetare a dezvăluit că includerea unei fotografii cu animalul de companie pe profilul de dating poate crește șansele de a întâlni un potențial partener de viață, iar șansele cresc și mai mult dacă este vorba de un Golden Retriever.

Potrivit unei noi cercetări efectuate de piața de îngrijire a animalelor de companie Rover, britanicii au mai multe șanse să se întâlnească cu cineva al cărui profil de dating online include o poză cu un câine, relatează Mirror.

Așadar, cei care sunt în căutarea unei relații romantice, își pot crește șansele de a întâlni un partener postând o poză cu prietenul blănos și dacă este un Golden Retriver, chiar mai bine.

Rover a intervievat recent peste 1.000 de proprietari de animale de companie care au folosit aplicații de dating și a constatat că peste trei sferturi (76%) dintre aceștia ar fi mai predispuși să să se potrivească cu cineva care prezintă un câine în fotografii.

Mai mult de jumătate dintre părinții singuri de animale de companie (51%) au mărturist că au inclus inclus un câine în profilul lor de dating pentru a-și crește șansele de a atrage un potențai partener și peste un sfert (24%) nu au avut nicio rușine în a recunoaște că au prezentat un câine care nu era al lor, pentru a începe o conversație cu o persoană.

Cercetarea a restrâns rasele de câini pentru a afla care este cățelușul Cupidon blănos din viața reală. Golden Retriver s-a clasat pe primul loc și a fost încoronat ca fiind rasa cu cele mai mari șanse de a influența pozitiv întâlnirile. Labradorii, cockapoo, cocker spaniel și border collie s-au clasat, de asemenea, în primele cinci locuri.

 

sursa:alephnews.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Producția de cipuri, finanțată de Uniunea Europeană

Thu Feb 10 , 2022
Uniunea Europeană a decis să investească 15 miliarde de euro în producerea de cipuri. În momentul de față, UE produce 9% din totalitatea cipurilor de care industria auto are nevoie. Livrările de automobile au avut întârzieri cuprinse între 8 și 9 luni din cauza crizei de microcipuri. Uniunea Europeană va […]