Un bărbat din Chişinău riscă ani grei de închisoare după ce a abuzat sexual două minore, inclusiv propria fiică

0 0
Read Time:1 Minute, 47 Second

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) anunţă trimiterea în judecată a dosarului penal al unui bărbat cu vârsta de peste 50 de ani, din Chişinău, care şi-a abuzat sexual propria fiică, precum şi fiica unor cunoscuţi.
Potrivit investigaţiilor efectuate de Centrul pentru Combaterea Traficului de Persoane al IGP, sub supravegherea procurorilor PCCOCS, abuzarea uneia din cele două fiice a avut loc timp de 10 ani, şi a început atunci când aceasta avea vârsta de şapte ani, în anul 1998.  Abuzul sexual a avut loc în forme perverse, în casa în care locuiau. Pentru înfrângerea rezistentei minorei, acesta aplica violenţa psihică. La o nouă tentativă de abuzare a ei, când avea vârsta de 17 ani, aceasta nu a rezistat şi şi-a provocat leziuni corporale, ca formă de exprimare extremă a dezacordului ei. Ulterior, aceasta i-a povestit mamei, care însă nu l-a denunţat autorităţilor (chiar dacă era agresată fizic de către soţ) aşa cum acesta a ameninţat-o că, dacă o va face, îşi va pune capăt zilelor. Abuzul a încetat odată cu plecarea fiicei de la casa părintească. În toamna lui 2021, însăşi fiica a depus plângere împotriva tatălui, după ce i-a deconspirat abuzul comis faţă de a doua victimă. Inculpatul, însă, nu-şi recunoaşte vinovăţia.
În ceea ce priveşte abuzul comis faţă de a doua victimă, acesta a început în anul 2018, atunci când bărbatul deja locuia singur. Atunci, inculpatul a recrutat fiica unor cunoscuţi, care avea vârsta de 14 ani, când a ademenit-o şi a determinat-o să întreţină relaţii sexuale, inclusiv în forme perverse. Abuzul a continuat până în ziua reţinerii, la sfârşitul lunii noiembrie a anului 2021. După reţinerea acestuia, una din victime a fost plasată în Centrul de plasament a victimelor şi potenţialelor victime a traficului de fiinţe umane, iar ambele au beneficiat de consiliere psihologică corespunzătoare.   Procurorii i-au formulat acestuia învinuirea de comiterea acţiunilor cu caracter sexual şi de întreţinerea relaţiilor sexuale cu persoane care nu au împlinit vârsta de 16 ani. Ulterior, la solicitarea procurorilor PCCOCS, abuzatorul a fost plasat în arest preventiv, unde se află şi acum.

sursa:adevarul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Avionul spre Oslo, „deturnat” de un impresar important din România: „Eram pilit. Cum s-a sculat, pac, i-am dat un «neveu»! Jos!”

Thu Feb 10 , 2022
Impresarul Cristea Opria a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a rememorat un episod violent petrecut în avion, în timp ce se deplasa spre un meci. Cristea Opria a povestit mai multe întâmplări savuroase în ediția de joi a emisiunii GSP Live. Ieșită din comun a fost […]