TVR vrea reînfiinţarea posturilor TVR Info şi TVR Cultural

0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române a votat, miercuri, înfiinţarea posturilor TVR Info şi TVR Cultural. Emisia celor două posturi a fost oprită în 2015 şi 2013. Hotărârea de relansare a fost luată cu 9 voturi „pentru”, 3 „împotrivă” şi o abţinere, informează un comunicat al TVR, citat de Pagina de Media.
„Reînfiinţarea canalelor TVR Info şi TVR Cultural reprezintă un act de reparaţie. Nu trebuie să uităm cât de mulţi cetăţeni români au regretat desfiinţarea celor două posturi”, a transmis Dan Cristian Turturică, preşedinte-director General al TVR. „Vom avea ocazia acum să le demonstrăm telespectatorilor cât de importante sunt aceste două proiecte pentru societate. Va fi o demonstraţie că există audienţă pentru producţii serioase şi de calitate”, a adăugat Dan Cristian Turturică. Potrivit televiziunii publice, „într-o societate supusă schimbărilor tot mai accelerate, care se confruntă cu fenomenul global «fake-news», este de datoria TVR să îşi mărească oferta de programe informative de calitate, bazate pe o documentare riguroasă, dar şi să aducă arta şi cultura cât mai aproape de telespectatori”. „În plus, prin înfiinţarea TVR Info şi TVR Cultural, SRTv urmează să definească mai bine identitatea canalelor TVR 1, TVR 2 şi TVR 3, prin grile predictibile, degrevate de programe impuse de necesităţi de moment”, se mai arată în comunicarea TVR. Posturile TVR Info şi TVR Cultural s-au închis în urma unei decizii a Consiliului de Administraţie al TVR în anul 2013, conform Pagina de Media.
sursa:libertatea.ro

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

5 motive să mănânci un măr pe zi. Beneficiile merelor pentru sănătate

Thu Feb 10 , 2022
Un măr pe zi ține medicul la distanță, dar și grăsimea departe de coapse! Crocant, dulce, acrișor, parfumat, răcoritor, un măr pe zi îți crește semnificativ șansele să duci o viață lungă și ferită de boli. Sunt ieftine, gustoase, țin de foame – dar ce beneficii au merele pentru sănătate? […]