Secretul Deliei Rus, artista care are milioane de accesări pe YouTube: „Le-am scris în timp ce plângeam”

0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Delia Rus, artista casei de discuri Roton Music, a reuşit performanţa să aibă milioane de urmăritori pe YouTube. „Sunt piese pe care le-am scris în timp ce plângeam” dezvăluie cântăreaţa de succes.
Delia Rus, artista din Galaţi, este supranumită artista care alină suflete sau „Mama răniţilor”, aşa cum îi mai place să-şi spună. „O fată singuratică, de 25 de ani, care vede prea mult în oameni… Tot timpul meu petrecut cu cei din jur se bazează pe poveştile lor. Nu mai simt neapărat să împărtăşesc foarte mult, şi asta pentru că împărtăşesc totul prin muzica mea. Le dăruiesc foarte mult oamenilor şi, atunci, trebuie să învăţ să fac asta cu puţine persoane, ca la finalul zilei să mai rămân şi eu cu ceva”, povesteşte Delia Rus. Tânăra spune că scrie despre dragoste, atât din perspectiva fericită, cât şi din cea tristă. despre inimi frânte, noi începuturi, dar şi frumuseţea lucrurilor mici ce ne înconjoară.
„Într-un mod egoist, este normal ca prima dată să încerci să te vindeci pe tine. Muzica e cea mai bună formă de terapie. Dar la finalul zilei, îmi place să mă pun şi în locul celui care ascultă şi să mă gândesc ce mi-ar plăcea mie să-mi spună artistul meu preferat. Şi poate că, pentru mine,  dragostea este cel mai important lucru în viaţă, dar fericirea se găseşte în multe locuri, mai mari sau mai mici. Sunt piese pe care le-am scris în timp ce plângeam, dar si altele pe care le-am scris în timp ce dansam în bucătărie”, mai spune artista. Delia Rus a moştenit pasiunea pentru muzică de la tatăl ei, acesta fiind foarte implicat în cariera fiicei sale.

sursa:adevarul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Preşedintele României şi ministrul Apărării vor să stea de vorbă cu „Scorpionii Roşii”. Ce vor să verifice

Thu Feb 10 , 2022
Cei doi oficiali sosesc la Batalionul 26 Infanterie Neagoe Basarab din Craiova chiar în momentul în care convoaiele americane se îndreaptă spre Baza „Mihail Kogălniceanu”. Ministerul Apărării Naţionale a anunţat că  joi, 10 februarie, începând cu ora 12.00, Vasile Dîncu şi Klaus Iohannis se vor întâlni cu militarii Brigăzii Multinaţionale […]