Se distrează prin țări străine, în lux și opulență, dar… Vica Blochina, executată silit pentru plata întreţinerii. Ce datorii a acumulat

0 0
Read Time:59 Second

Vica Blochina duce viața la care multe femei și nu numai visează. Se distrează prin țări străine, are numai lucruri scumpe, poșete, pantofi, bijuterii și pare că trăiește în puf. Probabil așa și este, chiar dacă fosta balerină susține că e cea mai ”săracă” din anturajul ei.

Admiratorii milionari i-au făcu mereu mofturile, i-au plătit vacanțe, i-au cumpărat mașini și chiar apartamente, cum e cazul fostului ei iubit, Victor Pițurcă, căruia i-a făcut un copil chiar dacă el era căsătorit.

Dar, cu toate acestea, blonda a ajuns să fie executată silit din cauza neplății întreșinerii. Și nu e prima oară.

Fosta balerină a primit verdictul judecătorilor, după ce a fost dată din nou în judecată pentru neplata întreţinerii.

Vica Blochina este obligată să achite datoria pe care o are la întreţinere pentru perioada martie – august 2021, dar şi a datoriei acumulate între august 2019 şi februarie 2021. Ea este executată silit, conform spynews.ro, pentru suma totală de aproape 6,190 de lei.

În plus, Vica trebuie să acopere şi cheltuielile de judecată ale asociaţiei de proprietari a blocului în care stă, în valoare de 1.000 de lei.

 

sursa:libertateapentrufemei.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

O viață grea, cu drame dintre cele mai îngrozitoare, cu refugiul găsit în alcool... Dar Carmen Rădulescu e o învingătoare! Cât de bine arată și se simte la 58 de ani!

Thu Feb 10 , 2022
Cu ani în urmă, Carmen Rădulescu ne încânta cu șlagărele ei ce răsunau de la TV și radio. A intrat apoi într-un con de umbră, mai mult obligată e conjunctură, e situația familială. Azi, are 58 de ani, s-a reinventat și radiază de fericire, după ce și-a pus ordine în […]