Samsung a lansat noile smartphone-uri Galaxy S22. Care sunt principalele noutăți

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Samsung a lansat miercuri trei noi smartphone-uri: Galaxy S22, S22+ și S22 Ultra. Cu noile sale telefoane, Samsung a optat pentru actualizări subtile în detrimentul unor funcții spectaculoase precum ecranele pliabile, relatează CNBC.

S22 este cel mai mic din pachet, având un ecran de 6,1 inchi. S22+ are un ecran de 6,6 inchi, în timp ce S22 Ultra este cel mai mare dintre cele trei, venind cu un ecran de 6,8 inchi. Ultimele două dispozitive se pot conecta la rețele 5G noi, super-rapide, în timp ce Samsung a spus că toate cele trei modele acceptă următoarea generație de Wi-Fi, cunoscută sub numele de Wi-Fi 6. Fiecare telefon este proiectat cu un cadru de aluminiu și vine cu sticlă îmbunătățită chimic atât pe față, cât și pe spate. Cât costă noile modele Noua gamă de smartphone-uri Galaxy S22 prezintă trei modele noi: S22 standard, un S22+ puțin mai scump și S22 Ultra cu cele mai de vârf caracteristice. S22 și S22+ încep de la un preț de 800 de dolari, respectiv 1.000 dolari. Pentru cel mai avansat model, S22 Ultra, doritorii vor trebui să plătească 1.2000 de dolari.

sursa:libertatea.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

ROMANIȚA IOVAN ȘI IUBITUL, LA O MASĂ „CORESPUNZĂTOARE” ÎN PRIMĂVERII! CREATOAREA DE MODĂ, LECȚIE DE ELEGANȚĂ ȘI STIL!

Thu Feb 10 , 2022
Ocazii ar fi multe, însă restricțiile le-au pus bețe-n roate și nu prea au avut timp să se vadă! Romanița Iovan și iubitul ei au petrecut o după-amiază alături de câțiva prieteni dragi sufletului lor, într-un restaurant cu „ștaif” din Primăverii. CANCAN.RO are imaginile exclusive! Romanița Iovan dă dovadă de stil și […]