S-a închiriat garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj. Cine va locui acolo și cât plătește chirie

0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Anunțul de închiriere al unei garsoniere de 11 metri pătrați, în Cluj-Napoca, a devenit viral pe Facebook și locuința și-a găsit chiriaș la o oră după postare, a anunțat chiar patronul agenției imobiliare care a publicat anunțul, la Antena 1.
„Garsoniera este complet mobilată și utilată, centrală termică pe bloc, situată la etajul 4 din 4, cheltuieli lunare mici. Preț: 200 de euro (ușor negociabil)”, scria în anunțul postat pe pagina de Facebook a firmei de imobiliare Panoramic din Cluj. Însoțit de mai multe fotografii din interiorul garsonierei care e de dimensiunile unui garaj micuț, anunțul a devenit viral, fiind distribuit de 12.000 de ori și strângând 57.000 de comentarii. Patronul firmei de imobiliare care a postat anunțul a fost uimit și el de reacțiile oamenilor, apoi a anunțat că garsoniera și-a găsit chiriaș în foarte scurt timp. „S-a găsit o domnișoară, tânără, care va locui singură, pentru ea cică ar fi suficient. După 5-6 ore de activitate, anunțul a început să devină viral. Din prețul inițial s-au mai negociat încă 20 de euro, deci practic prețul final de închiriere a fost de 180 de euro”, a spus proprietarul agenției imobiliare.

Inclusiv pagina oficială de Facebook a Ministerului Apărării Naționale a comentat anunțul: „Mai ușor intri în armată decât în garsoniera aceasta! 😉”

sursa:libertatea.ro

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Lucian Bode: Suntem pregătiți pentru un eventual aflux de migranți din Ucraina, avem tabere pentru refugiați

Thu Feb 10 , 2022
Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, miercuri, la Constanţa, că instituţia pe care o reprezintă este pregătită pentru un eventual aflux de migranţi dinspre Ucraina, existând tabere pentru refugiaţi. “Am avut o şedinţă a CSAT în care fiecare instituţie şi-a prezentat planul de acţiune, în condiţiile în care acest […]