Republicana, gazpacho şi Gestapo. Ce gafă a făcut Marjorie Taylor Greene de a stârnit un val de ironii

0 0
Read Time:36 Second

După ce a vorbit într-un interviu despre „poliţia gazpacho”, extremista Marjorie Taylor Greene, reprezentantă a Partidului Republican în Congresul SUA, a stârnit un val de glume şi ironii. Greene a făcut astfel o confuzie de nepermis între o celebră supă spaniolă de legume şi poliţia secretă a Germaniei naziste – Gestapo, relatează The Guardian.
Comentariile au fost făcute într-un interviu pentru emisiunea „Real America” produsă de unul dintre posturile conservatoare de televiziune One America News Network. „Nu avem doar închisoarea DC care este similară gulagului, dar acum avem şi poliţia gazpacho instituită de Nancy Pelosi cu scopul de a spiona membrii Congresului şi activitatea legislativului, a personalului şi a cetăţenilor americani”, a declarat ea, potrivit hotnews.ro.

sursa:adevarul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

24.000 de gâște cu gât roșu au venit în România din Siberia, un număr-record pentru țara noastră

Thu Feb 10 , 2022
Un număr-record de gâște cu gât roșu a fost anunțat de Societatea Ornitologică Română (SOR), după ce biologii au făcut pe teren recensământul păsărilor care au migrat din Siberia la noi în țară, anunță site-ul societății. Lunile de iarnă înseamnă pentru ornitologii de la SOR și monitorizarea gâștelor cu gât […]