Păţania unui tânăr credul, care a vrut să ajute o fată. „Mi-a murit bunica, nu mă ajuţi cu 200 de lei?”

0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Un tânăr din Turda (Cluj) a povestit pe reţelele de socializare experienţa negativă cu o fată care l-a abordat şi i-a solicitat ajutorul. Impresionat de ceea ce credea el că e suferinţa fetei, bărbatul nu a stat pe gânduri şi a decis să o ajute.
Tânărul păţit a relatat pe un grup de Facebook ceea ce a păţit. A făcut-o, spune el, ca să nu mai fie şi alţii escrocaţi aşa cum i s-a întâmplat lui.  „Aveţi mare grija la ea! Ţepară, escroacă! La ora 5,00 dimineaţa, îmi trimite mesaj dacă pot să o ajut cu suma de 200 lei deoarece este în aeroport şi trebuie să ajungă în ţară pentru înmormântarea bunicii ei, ea rămânând fără bani. I-am trimis 240 lei, ultimii mei bani, promiţând că îi va transfera înapoi de îndată ce ajunge în ţară, apoi a spus că  nu s-au virat banii, că ea nu a primit nimic. Transferul a fost făcut, am umblat şi pe la bancă cu extrase de cont, iar banii au fost viraţi către ea, aşadar este o escroacă. 200 lei de pe unul 200 de pe altul, la 10 persoane are 2.000 pe zi. Sper că nu a mai picat nimeni în plasă, iar cu ocazia asta o fac faimoasă, să o cunoască toată lumea, ce fel de fată bună e.

Ruşine sa îi fie şi de educaţia pe care a primit-o de la părinţi. Aşa să îi ajute Dumnezeu. Aveţi grija oameni buni cu astfel de specimene!”, a scris tânărul pe Facebook.

sursa:adevarul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Primul an ca învățătoare navetistă la țară: „Mi-am dorit să văd unde trăiesc elevii mei, cum e drumul lor spre școală”

Thu Feb 10 , 2022
Irina Maria Mitrofan a povestit pentru Școala 9 cum a făcut trecerea de la administrația publică la învățământ. Tânăra de 35 de ani duce în clasa ei din Mărgineni, Neamț, metode de predare noi și i-a implicat pe elevi într-un proiect internațional prin care au putut afla cum trăiesc și […]