O viață grea, cu drame dintre cele mai îngrozitoare, cu refugiul găsit în alcool… Dar Carmen Rădulescu e o învingătoare! Cât de bine arată și se simte la 58 de ani!

0 0
Read Time:4 Minute, 38 Second

Cu ani în urmă, Carmen Rădulescu ne încânta cu șlagărele ei ce răsunau de la TV și radio. A intrat apoi într-un con de umbră, mai mult obligată e conjunctură, e situația familială. Azi, are 58 de ani, s-a reinventat și radiază de fericire, după ce și-a pus ordine în viață, îmblânzindu-și destinul, care o vreme i-a fost potrivnic.

n urmă cu doi ani, Carmen Rădulescu, o femeie încă foarte frumoasă, a devenit bunică. Fiul ei, Sorin, născut din căsătoria între timp încheiată cu Sorin Oprea, a devenit tatăl unui băiețel pe nume Vladimir.

Dacă acum a revenit și în muzică și nu se teme să iasă în lume, la emisiuni, demonstrând încă o dată de ce a fost adorată de o generație, nu tot timpul lucrurile au fost roz pentru ea.

Nu multă lume știe ce start cu stângul a avut Carmen Rădulescu în viață. De bebeluș a stat într-un cămin pentru copii până a fost adoptată, a plecat fără nimic din casa compozitorului Şerban Georgescu, omul cu care făcea echipă în muzică, dar şi în viaţă, a trecut printr-un divorţ traumatizant şi a rămas fără fiul care îi bucura viaţa. Acestea sunt doar câteva dintre dramele care i-au dat viaţa peste cap lui Carmen Rădulescu.

Povestea ei începe într-un cămin, acolo unde mama ei biologică o abandonează, asta după bătăi crunte, de neimaginat. “Mama mea vitregă a pierdut un băieţel la 8 luni şi aşa a ajuns să mă adopte pe mine. Eu nu mişcam, nu vorbeam, eram doar o păpuşă îmbrăcată.

Cei de la camin i-au spus că ei aşteaptă să mor, că nu are ce să facă cu mine, că sunt plină de bube şi paralizată. Aveam două – trei luni. Mama a fost însă hotărâtă şi le-a spus că acest copil va trăi şi va fi cineva”, a mărturisit Carmen Rădulescu.

”Am plecat din relaţia cu Șerban Georgescu doar cu jeanşii de pe mine”

Și aşa a şi fost. Artista a crescut într-o familie frumoasă, care s-a străduit să îi ofere totul din puţinul ei. Încet a descoperit muzica şi mai târziu pe compozitorul Şerban Georgescu.

„Eu şi Mădălina (n.r. Manole) am fost pentru Şerban maşini de făcut bani. Mădălina a fost mai deşteaptă decât mine, a reuşit să pună ceva bani deoparte, eu am plecat din această relaţie doar cu jeanşii de pe mine.

Şerban nu făcea nimic gratuit, el investea într-un anumit artist şi voia să câştige imediat. Când veneam obosită din turnee, prima lui întrebare era: «Unde sunt banii? Ai adus banii? Ţi-ai luat pantofi, cât au fost? Ţi-ai luat o bluză, cât a fost?»”, mărturisea solista.

”Nu doresc niciunei fete care să căsătoreşte să treacă prin ce am trecut eu”

După câţiva ani, l-a întâlnit pe Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea, şi cel pe care îl considera marea ei iubire. Mariajul de poveste s-a transformat însă într-un coşmar. A trăit 11 ani în suferinţă.

„Socrii mi-au închis cumva toate porţile pe care eu le deschisesem. Mult timp m-am întrebat de ce nu mă mai cheamă nimeni nicăieri. Voiau să mă ţină acasă, să fac sarmale, mămăligă şi să cresc copilul.

Mă uitam la multe dintre colegele din generaţia mea care au putut să le împace pe toate, şi copii, şi soţul şi profesia. Şi mă întrebam de ce eu nu pot.

Nu doresc niciunei fete care să căsătoreşte să treacă prin ce am trecut eu şi să aibă o astfel de soacră. Nu-mi reproşez nimic, am făcut tot ce era omeneşte posibil să mă placă”, spunea Carmen Rădulescu la Antena Stars.

Despărţirea i s-a părut atunci singura soluţie, dar asta a însemnat şi ruptura de cea mai mare realizare, fiul ei, Sorin.

A crezut că și-a pierdut copilul pentru totdeauna

„La divorţ m-au întrebat în instanţă cu ce cresc copilul, am vrut când eram căsătorită să mă angajez, dar nu m-a lăsat. La divorţ m-au întrebat cu ce îl întreţin, automat copilul s-a dus la tată. Am trecut şi peste asta, am suferit ca orice mamă.

La un moment dta nici nu voiau să mă lase să mă apropii (n.r. de copil). Asta se întâmpla acum 19 ani”, povestea Carmen Rădulescu.

Traumele prin care trecea au făcut-o să se refugieze în alcool. „Ai tendinţa de a pica în altele şi în altele, mă rog, în depresie, să îţi îneci amarul în băutură sau în altceva care îţi face ţie rău”, își amintește ea.

„În primul rând, nu mai răspundeam la telefon, mă închideam în casă, să nu mai aud pe nimeni, plângeam non-stop. Uneori mai luam şi câte un pahar, două, trei.. Până la un moment dat”, mărturisește artista.

Salvarea a venit de la o prietenă, care a ajutat-o să regăsească calea de la care se abătuse, să dea un nous sens vieţii ei, prin muzică. “Buna mea prietenă Elena a intrat odată în casă şi a spus: <>. A dus muncă de lămurire cu mine, dar a avut o răbdare fantastică.

Atunci s-a mutat la mine şi a zis: „Ai senzaţia că dacă bei un pahar, două, trei uiţi. Dar nu e aşa. Te trezeşti şi o iei de la început şi asta nu e bine deloc”, a povestit Carmen Rădulescu la Antena Stars. Iar din acel moment, încet-încet viața i s-a schimbat. Un proces deloc simplu, dar care trădează firea de învingător a lui Carmen Rădulescu.

sursa:libertateapentrufemei.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Băiețelul Deei și al lui Dinu Maxer are deja aere de vedetă. Ce-a fost în stare să-i spună unei profesoare la școală

Thu Feb 10 , 2022
Deea Maxer a povestit într-o emisiune de televizune ce năzbâtii face la școală Andreas, fiul ei și al lui Dinu Maxer. ”I-a spus doamnei că el nu vrea să scrie de pe tablă și în caiet pentru că el este vedetă și apare la televizor și ce îi trebuie lui […]