O cofetărie din Ploiești a făcut o prăjitură inspirată de garsoniera de 11 mp din Cluj devenită virală pe Facebook

0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Un anunț imobiliar din Cluj care a devenit viral pe Facebook în mai puțin de 48 de ore, strângând peste 17.000 de comentarii și 4.000 de distribuiri, a servit ca sursă de inspirație pentru crearea unui desert.
O cofetărie din Ploiești a făcut o prăjitură după garsoniera de 11 mp din anunț, care fusese scoasă la închiriere cu 200 de euro pe lună și a stârnit un val de glume pe Facebook, scrie Observatorul Prahovean. Prăjitura redă garsoniera cum a apărut ea în poze, în anunț: e mică, colorată în alb și gri și are în centru o canapea galbenă.

Patronii cofetăriei speră ca desertul pe care l-au conceput să aibă același succes ca garsoniera. „Am fost atât de încântați de garsoniera de la Cluj, încât ne-am făcut și noi una. Nu am știut exact unde să o montăm, așa ca fiind constrânși (ha, v-ați prins?) de situație am așezat-o rapid pe mousse-ul nostru fără zahăr – Vitejie pe tocuri”, scrie în postarea publicată de cofetăria din Ploiești. Anunțul de închiriere al garsonierei de numai 11 mp din Cluj a strâns unele dintre cele mai amuzante comentarii. Un utilizator a întrebat dacă poate să ridice garsoniera din Easy Box, iar altul: „Dacă iau o pizza family, mă întreb dacă intră pe ușa sau trebuie luată felie cu felie?”. O firmă de pompe funebre a anunțat că face cavouri mai încăpătoare, iar o femeie a scris: „Să te ferească Dumnezeu să ți se facă rău în ea, că n-ai unde să leșini și să cazi!”.

sursa:libertatea.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Legătura dintre depresie și obezitate explicată de un medic chirurg de excelență în chirurgia obezității

Thu Feb 10 , 2022
Dr. Mihai Ionescu a explicat pentru „Ce se întâmplă, Doctore?” care este legătura dintre depresie și obezitate și în ce ordine să le tratăm. Legătura dintre greutatea corporală și sănătatea mentală a fost o reală provocare pentru cercetători de-a lungul anilor. Atât obezitatea, cât și depresia merg mână-n mână atât […]