Nu se mai ascunde! Cum a fost surprinsă Cristina Ciobănașu cu noul ei iubit? Apariție rară cu cei doi

0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Cristina Ciobănașu este extrem de fericită după despărțirea de Vlad Gherman, iar aceasta nu se mai ascunde. Ea a postat recent o fotografie alături de actualul său iubit, Alexandru Mureșan.

Cristina și Alexandru au început să formeze un cuplu la puțin timp după ce actrița și-a anunțat despărțirea de Vlad Gherman, dar au preferat să-și trăiască povestea de iubire discret, departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, frumoasa roșcată a decis să nu se mai ascundă și a publica o imagine rară cu iubitul ei, în care sunt surprinși într-o ipostază tandră.

Actrița este vizibil fericită și împlinită alături de bărbatul pe care-l strânge în brațe. Chiar dacă imaginile cu ei sunt rare, fanii s-au bucurat nespus să-i vadă împreună.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost 10 ani împreună și toată lumea se aștepta ca cei doi să se căsătorească, dar și-au anunțat despărțirea în februarie anul trecut. Acum la un an distanța, cei doi sunt deja implicați în alte relații și radiază amândoi de fericire.

ctrița a fost prima care s-a afișat alături de altcineva, la scurt timp după despărțire, iar recent și Vlad Gherman a confirmat că se află într-o relație cu colega lui, Oana Moșneagu. Cei doi și-au ținnut ascunsă relația ce durează de câteva luni, iar Cristina s-a bucurat foarte tare pentru ei.

În ceea ce privește începutul relației amoroase dintre ei, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au povestit că totul a început de la prietenia legată pe platourile de filmare, devenind foarte apropiați încă din luna martie, însă a existat și un moment în care au realizat că între ei este mai mult decât o amiciție.

 

sursa:libertateapentrufemei.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Brianna Caradja, secretul dispariției din lumea mondenă a Capitalei. Cum a fost povestea ei de dragoste cu Irinel Columbeanu

Thu Feb 10 , 2022
Prințesa Brianna Caradja a fost foarte prezentă în lumea mondenă în formare a Capitalei, la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000. Cândva fostă iubită a lui Irinel Columbeanu, aceasta făcea deliciul emisiunilor televizate și era urmărită îndeaproape de paparazzi. Brianna Caradja a dispărut însă brusc, după două decenii în […]