Noua stațiune montană a României. „Am redeschis pârtia de schi de puţin timp”

0 0
Read Time:1 Minute, 47 Second

De Ramona Ciobanu, Miercuri, 09 februarie 2022, 13:41. Ultimul update Miercuri, 09 februarie 2022, 14:08 Staţiunea montană Izvoare, din Maramureș, va reintra în circuitul turistic regional după 25 de de ani de când a oprit activitățile specifice sezonului rece, a declarat marți noul manager al staţiunii, Flaviu Leşe, pentru Agerpres.
Situată la 900 de metri altitudine în Munţii Gutâi, stațiunea montană este cea apropiată de municipiul Baia Mare. Ea va fi modernizată, dotată şi readusă în atenţia turiştilor români, potrivit lui Leșe. „Primul pas a fost făcut prin repunerea în funcţiune a pârtiei de schi şi încercăm, în prima etapă, să oferim turiştilor, dar îndeosebi localnicilor posibilitatea de a schia în această iarnă. Intenţia noastră e să mai amenajăm încă o pârtie de schi, să aducem îmbunătăţiri şi dotări suplimentare celei puse în funcţiune, apoi să ne ocupăm de alte investiţii”, a spus noul manager al stațiunii. Potrivit lui Leșe, la sfârșit de săptămână, vin mulți pasionați de schi. „Cert e că după aproape 25 de ani, timp în care cea mai apropiată staţiune montană de municipiul Baia Mare a fost abandonată, acum va fi modernizată, dotată şi readusă în atenţia turiştilor români, a localnicilor, dar şi a străinilor care petrec mici vacanţe în Maramureş. Deşi am redeschis pârtia de schi de puţin timp, constatăm că sfârşitul de săptămână aduce un număr mare de pasionaţi de schi, dar şi copii însoţiţi de părinţi, care petrec câteva ore în aer liber la schi şi săniuş”, a declarat Flaviu Leșe, manager staţiunea montană Izvoare.

Noul manager a mai spus că în vara acestui an cele trei cabane vor intra într-un amplu proces de modernizare, dotare şi pregătire pentru sezonul anului viitor. „Intenţionăm să redotăm, modernizăm, inclusiv acoperişul celor trei cabane montane din vecinătatea pârtiei de schi. Ne dorim un mic complex arhitectonic care să corespundă zonei în care ne aflăm luând drept model alte staţiuni din Europa. Avem această capacitate şi ne propunem ca toate investiţiile să fie realizate în condiţii optime ca staţiunea Izvoare să redevină printre cele mai apreciate din Maramureş, alături de alte domenii turistice sau schiabile”, a mai precizat Flaviu Leşe.

sursa:liberttea.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ce să mănânci dimineața ca să-ți țină de foame. Alimente recomandate de nutriționiști

Thu Feb 10 , 2022
Masa luată dimineața e foarte importantă pentru menținerea greutății, dar și pentru a avea energie până spre prânz. Dar este foarte important și ce anume mănânci dimineața! Un covrig și o cafea nu sunt cele mai bune opțiuni, la fel cum un baton de ciocolată luat pe fugă de la […]