Mutarea ținută secret în lumea impresarilor: „Eu și Anamaria Prodan am vrut să ne cuplăm. O spun în premieră”

0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Impresarul Cristea Opria a povestit, astăzi, în direct la GSP Live, cum a încercat să creeze o firmă de impresariat împreună cu Anamaria Prodan, pentru a concura cu familia Becali. 

Polul de putere creat de Giovanni și Victor Becali a dus la multe alianțe în lumea agenților români. O astfel de legătură a fost la un pas să se concretizeze în urmă cu mai bine de 10 ani, când Anamaria Prodan, Cristea Opria și regretatul Dumitru Tudor au dorit înființarea unei agenții. Dezvăluirea a fost făcut de Opria, la GSP Live.

„Eu am fost înaintea Anamariei în impresariat. Am vrut să ne cuplăm, o spun în premieră. Am mers în Italia, la Mutu, când juca la Florența, să facem o firmă de impresariat, ca să îl detronăm pe Giovanni Becali. A fost și Dumitru Tudor, Dumnezeu să-l ierte!, cu noi. Bineînțeles că nu s-a realizat.

Eu nu am fost de acord. Aveam o grămadă de jucători, ei ce aveau? Eu aveam 32 de jucători, ei nu aveau ce nume să îmi dea. Anamaria a fost cu mine, a venit cu Mitică. Am zis să facem o firmă mai mare, să lucrăm toți împreună.

Am fost cu Mutu la masă, am mai stat de vorbă. Ana era mai prietenă cu el. Am stat o seară la discuție, că facem, că dregem, când am revenit în România nu am mai făcut nimic. Adi era semnat cu Moggi”, a spus Cristea Opria, la GSP Live.

Anamaria a avut și șansă. A avut soțul antrenor. Și eu, dacă aveam pe cineva antrenor… Ana e o fată isteață, deșteaptă, îi fuge mintea la tot felul de manevre, e numărul 1. S-a descurcat. Avem o relație foarte bună, vorbim.

– Cristea Opria, la GSP live

 

sursa:gsp.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Bianca Drăgușanu, trucul Feng-shui care a îmbogățit-o: „Culoarea portofelului contează foarte mult!”

Thu Feb 10 , 2022
Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai în vogă vedete de la noi și, fără îndoială, o femeie de afaceri prosperă. Ea crede foarte mult în superstiții și consideră că energiile negative sau pozitive sunt atrase chiar de noi înșine. Iată care este trucul folosit de ea pentru a-și aduce […]