Marele regret al Doiniței Oancea: ”Eu tot timpul am zis că dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta”

0 0
Read Time:2 Minute, 0 Second

Actrița Doinița Oancea, o femeie asumată la cei 38 de ani ai săi, a mărturisit recent care este marele său regret legat de viața personală.

”Eu tot timpul am zis că dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta, dar cred că nici eu nu am acordat suficient de multă importanță”, a explicat vedeta în podcastul lui Cătălin Măruță.

Concret, vedeta și-ar fi dorit să aibă un copil până la această vârstă.

”De când mă știu, stau și mă gândesc ce regret am, dacă am vreunul… n-am. Dar, încep să resimt și anume faptul că peste o lună de zile fac 39 de ani. Mi se pare că aș fi putut să am și eu un prichindel pe lângă mine.

Mă gândesc la treaba asta. Ăsta e regretul. Eu tot timpul am zis că dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta, dar cred că nici eu nu am acordat suficient de multă importanță. Adică am lăsat lucrurile cumva – lasă că merge, lasă că o să fie, vine, se întâmplă când trebuie, nu știu ce. Probabil, prea mult focus pe ceea ce făceam eu și mai puțin pe – hai să întemeiem”, a declarat Doinița Oancea, conform wowbiz.ro.

Cum stă cu dragostea

În urmă cu un an, vedeta a încheiat o relație de 6 ani, pe care a ținut-o ascunsă de ochii lumii. A început o alta și o trăiește tot departe de lumina reflectoarelor.

„Am fost întotdeauna discretă în ceea ce privește partea personală. Au fost cazuri în care oamenii au știut după câțiva ani că eu eram implicată într-o relație cu cineva.

Nu consider că am ceva de împărtășit în acest moment. Ceea ce trăiesc, trăiesc pentru mine și vedem mai departe.

Fericită și împlinită trebuie să fii tu cu tine. Nu știu ce se întâmplă pe partea sentimentală. Fericirea mea nu are legătură cu prezența unui bărbat în viața mea. Eu ar trebui să fiu fericită cu cine sunt eu ca om, cu faptul că sunt sănătoasă și că am părinții sănătoși, că pot să muncesc.

Ah, OK, pot să fiu fericită dacă am un pachet complet, inclusiv un om pe care-l iubesc și care să mă iubească și astfel să fiu fericită cu totul, dar nu singurul motiv să fie acesta”, dezvăluia Doinița Oancea anul trecut pentru Cancan.

 

sursa;libertateapentrufemei.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

A dat-o uitării pe Camila. Shawn Mendes a fost surprins în brațele altei femei

Thu Feb 10 , 2022
Shawn Mendes și Camila Cabello păreau foarte îndrăgostiți și erau considerați unul dintre cele mai frumoase cupluri de peste Ocean. Însă, în luna noiembrie au uimit pe toată lumea când s-a aflat că s-au despărțit. La doar două luni de atunci, artisutl a fost surprins cu altcineva. Vestea despărțirii Camilei […]