Marcel Ciolacu: „La Camera Deputaţilor e frig în toată clădirea. E primul an când se întâmplă aşa ceva. În Bucureşti nu poţi fără investiţii”

0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat, miercuri seara, la România TV că  la Camera Deputaţilor este frig şi că este primul an când se întâmplă aşa ceva. El a precizat că la Buzău gigacaloria costă peste 400 de lei, iar la Bucureşti – 130, susţinând că în Capitală lucrurile nu se pot rezolva fără investiţii, potrivit News.
„Pot să vă invit la mine la birou să facem o emisiune, să vedeţi cam cum e….(…) La Camera Deputaţilor e frig în toată clădirea, este un aer condiţionat, clădirea e destul de mare. Vin 30% din ceea ce ar trebui să funcţioneze. E primul an când se întâmplă aşa ceva”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seara, la România TV, potrivit News.  Legat de problemele de termoficare din București, liderul PSD spune că această problemă nu se poate rezolva fără investiții. „Ce soluţii să găsească Rafila, să discute cu Nicuşor care nu dă termia de la…. Şi se plânge că nu are bani de termie. Vă duc la municipiul Buzău, au reuşit oamenii, s-au gospodărit şi au reuşit. La Buzău e gigacaloria 400 şi nu ştiu cât de lei, la Bucureşti e 130 de lei. Să se hotărască ce vor, să vadă unde e dezechilibrul. În Bucureşti nu poţi fără investiţii. De ce nu le-au gândit, de ce nu au venit?”, a mai spus Ciolacu. În prezent în mai multe zone din țară sunt probleme legate de încălzire. La Timișoara peste 10.000 de elevi din Timișoara învață online, din cauza frigului din clase. „Am să solicit Colterm să facă o informare cu privire la motivele pentru care e frig în școli și să dea drumul imediat la căldură în aceste unități! Dacă în urmă cu două săptămânii bolnavii stăteau în frig în spitale, iar ca a urmare a presiunii exercitate, acolo s-a rezolvat problema, înseamnă că se poate, dacă se vrea! Domnilor de la Colterm, vreau să știu dacă sunteți în stare să gestionați problema, vă cer răspuns în scris” a transmis prefectul județului Timiș Mihai Ritivoiu.

sursa:libertatea.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Tentativă de asasinare asupra premierului Libiei. Ţara este aproape de revenirea la război civil

Thu Feb 10 , 2022
Mai mulţi asasini au tras cu gloanţe, joi, în maşina premierului Libiei, Abdulhamid al-Dbeibah, dar acesta nu a fost rănit.  Incidentul s-a petrecut în timp ce Dbeibah se întorcea acasă, iar o sursă apropiată acestuia a spus că e o tentativă de asasinat. Atacatorii au fugit, iar acum s-a deschis o […]