Loredana Groza, fotografie topless pe Instagram

0 0
Read Time:46 Second

Recent, în mediul online, Loredana Groza (51 de ani) a publicat o fotografie surprinsă la plajă. În imagine, solista poartă un halat alb transparent și un bikini aparent negru, dar fără sutien. În ultima vreme, cântăreața a devenit din ce în ce mai dezinvoltă în mediul online. Loredana Groza, fotografie topless pe Instagram Adesea, Loredana poartă ținute decoltate și mulate, fotografiindu-se, totodată, în ipostaze sexy. Imaginile au stârnit numeroase reacții pro și contra. Unii urmăritori îi apreciază dezinvoltura, în timp ce alții îi critică expunerea.

„S-ar putea ca noua generație să te țină minte așa, eu te știu altfel… O super cântăreață… Și atât; Cam vrei să o imiți pe Madonna… ce să zic.. keep trying.. 🙌; Ce urât, ai ajuns cea mai vulgară persoană publică dintre cei din breasla ta; Ți-e greu să accepți că îmbătrânești. Orice vârstă are frumusețea ei, ai grijă!”, sunt câteva dintre criticile aduse solistei.

sursa:unica.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Primele imagini cu patinatoarea Kamila Valieva, aflată în centrul unui răsunător scandal de dopaj. "Este cel mai cumplit coșmar"

Thu Feb 10 , 2022
Rusia riscă să piardă medalia de aur cucerită în concursul de patinaj artistic pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing, după ce medicii au găsit o substanţă interzisă în sângele rusoaicei Kamila Valieva, medaliată cu aur. Joi, sportiva a venit la antrenamente dar nu a făcut […]