Liviu Vârciu, din nou pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu artistul. Râde el, dar… Și Gabriela Cristea are o problemă similară

0 0
Read Time:2 Minute, 51 Second

Liviu Vârciu, în vârstă de 40 de ani, și-a îngrijorat fanii, după ce le-a mărturisit că a ajuns din nou pe mâna medicilor. Are o problemă de sănătate cu care se confruntă și Gabriela Cristea.

Liviu Vârciu face ce face și ajunge din nou în atenția publicului. Din păcate, și în cabinetul medicului. Recent, artistul și-a îngrijorat fanii după ce s-a filmat la spital, semn că din nou are probleme de sănătate.

Vedeta nu și-a ținut prea mult fanii în suspans, dezvăluind motivul pentru care a fost nevoit să revină la medic. Liviu Vârciu a mărturisit că se confruntă cu dureri la nivelul spatelui, motiv pentru care a decis să facă un RMN, pentru a descoperi cauza problemei.

Artistul a povestit că a ridicat ceva greu, iar din acel moment durerile de spate nu i-au mai dat pace. A făcut-o însă în maniera proprie, făcând inițial ca totul să pară o glumă.

„Haha, aparat nou, oameni vechi. Bine, nu sunt chiar așa vechi, dar trebuie să mă consult puțin.

De la prea multă dragoste în picioare mă cam doar spatele. Glumesc.

Mă doare spatele că am ridicat ceva. Am venit să mă verific și eu acum.”, le-a povestiti Liviu Vârciu fanilor de pe Instagram.

De ce i-e frică de medic artistului

Liviu Vârciu nu face un secret din faptul că se teme de medici și spitale. Recent, acesta a povestit că în copilărie a avut sinuzită, însă nu a tratat-o. De ce? Atunci când a ajuns la spital i s-a făcut o puncție și a leșinat pe scaun.

De atunci, artistului i-a fost frică de medici, motiv pentru care nu și-a rezolvat problema care îl supără și în prezent.

”S-a întâmplat pe când aveam 12 sau 13 ani. Tocmai începuse povestea asta cu sinuzita și m-am dus la spital să-mi fac o puncție, care se recomandă în asemenea cazuri. Însă nu-mi amintesc decât că acul cu care umbla medicul respectiv s-a înfipt în nu știu ce centru nervos și am leșinat pe scaun.

ând mi-am revenit, nu am vrut să mai aud nici de doctori, nici de ace și am decis să duc sinuzita pe picioare!”, a mai spus el pentru impact.ro.

Gabriela Cristea are și ea probleme cu spatele

Și Gabriela Cristea a ajuns pe mâna medicilor recent, din cauza problemelor de sănătate. Tot cu spatele suferă și ea, dar problema e ușor diferită.

Recent, aceasta le-a povestit fanilor că a ajuns pe mâna medicilor din cauza unor probleme de sănătate mai vechi. Potrivit acesteia, medicii estimează că 40% dintre oameni suferă de sciatică pe parcursul vieții, problema medicală apărând cel mai adesea după vârsta de 40 de ani. Se pare că și ea este suspectă de așa ceva.

„Sunt… Trebuie să fac RMN, m-am programat deja. A zis că în funcție de ce am, îmi spune ce trebuie să fac. CT-ul nu vede toate astea. Nu mai mergem la ortoped”.

Chiar dacă în emisiuni nu se vede, vedeta suferă de dureri mai tot timpul. ”Așa mă așez și la serviciu pe scaun, dar par această perfectă”, a declarat Gabriela Cristea după ce a ieșit din cabinetul medicului, într-un vlog de pe Youtube.

Prezentatoarea TV a povestit că durerile au apărut încă din perioada în care s-a cunoscut cu Tavi Clonda.

sursa:libertateapentrufemei.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Cum a trecut Adrian Mutu peste problema cu drogurile: ”Am fost la un nivel emoțional… terminat. Toți s-au dezis de mine”. Cine i-a rămas, totuși, alături

Thu Feb 10 , 2022
E de notorietate faptul că, la un moment dat, Adrian Mutu, la apogeul carierei sale, era consumator de droguri. Acest viciu sau dependență a venit la pachet cu numeroase probleme pentru fotbalist. Cu sinceritate, acesta a povestit acum prin ce iad a trecut. Era doar un copil, unul plin de […]