KANYE WEST ȘI KIM KARDASHIAN SUNT LA ”CUȚITE” DIN NOU! ”AI ÎNCERCAT SĂ ÎMI RĂPEȘTI FIICA ȘI M-AI ACUZAT CĂ MĂ DROGHEZ!”

0 0
Read Time:2 Minute, 35 Second

Divorțul anului! Așa a fost numită despărțirea dintre Kim Kardashian și Kanye West, în februarie 2021, atunci când ”jumătatea” rapperului a depus actele. Un mariaj de șase ani și o relație de opt s-au încheiat surprinzător atunci când Kim nu a mai putut suporta ca soțul ei să se mute, an de an, dintr-un stat în altul. Părea o încheiere de comun acord a relației, în care fiecare și-a spus supărările. Dar mediatizatul cuplu avea s-o țină din scandal în scandal. Ultimul l-a avut în prim-plan pe Kanye, care a amenințat că-l bate pe iubitul fostei lui soții, dar a și acuzat-o pe Kim că i-a dat voie fiicei lor să posteze pe TikTok. CANCAN.RO are detaliile unei povești de dragoste îmbrățișată de un întreg mapamond, dar finalizată vijelios.

Kim Kardashian (41 de ani) depunea actele de divorț pe 19 februarie 2021, după un mariaj de șase ani cu celebrul rapper Kanye West (44 de ani). Opt ani de iubire, dintre care șase cu verighetele pe degete, s-au risipit! Patru copii, două fete și doi băieți, North West, Saint West, Chicago West și Psalm West, au rămas în grija celor doi părinți care nu se mai înțeleg.  Kim avea să izbucnească, la un moment dat, în lacrimi și să povestească, într-o emisiune, ce a fost în sufletul ei atunci.

„Pur și simplu nu mai pot face asta. De ce încă sunt blocată în locul ăsta? El pleacă și se mută într-un alt stat în fiecare an. Trebuie să rămân cu el pentru a ne crește copiii împreună. Este un tată grozav, s-a descurcat minunat până acum”, spunea Kim.

”Cred că el merită pe cineva care să-i suporte fiecare mișcare, să-l urmeze peste tot. Eu nu pot să fac asta. Ar trebui să aibă o soție care îi susține orice mișcare, care călătorește cu el. Eu nu pot. Mă simt ca o ratată, e al treilea mariaj. Vreau doar să fiu fericită”, au curs vorbele vedetei care se împarte între actorie, modeling și televiziune.

Au început scandalurile după divorț! Kim și Kanye se acuză reciproc

Doar că timpul nu a lucrat deloc în favoarea lor. Au apărut scandalurile. Kim l-a acuzat pe fostul ei soț că o urmărește, în timp ce rapperul a amenințat, prin versuri, la un moment dat, că-i va bate iubitul. ”America te-a văzut încercând să îmi răpești fiica de ziua ei naștere fără să îmi spui adresa. Ai trimis paza în interiorul casei ca să mă joc cu fiul meu, apoi m-ai acuzat că am furat, a trebuit să fac un test antidrog după petrecerea lui Chicago, pentru că m-ai acuzat că mă droghez”, a tunat Kanye West.

Tot el a acuzat-o că s-a sărutat chiar în fața lui cu noul ei iubit, Pete Davidson. „Dumnezeu m-a salvat să mă prăbușesc doar ca să-i pot tăbăci fundul lui Pete Davidson”, este, de altfel, un vers din piesa „Eazy”, lansată în ianuarie de Kanye și The Game.

sursa:cancan.ro
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

OFICIAL. BĂNEASA DEVELOPMENTS, OPERATORUL CELUI MAI MARE CENTRU COMERCIAL DIN BUCUREŞTI, A PLĂTIT SALARII, TAXE ȘI IMPOZITE DE APROAPE 1,5 MILIARDE DE EURO ÎN ULTIMII 17 ANI

Thu Feb 10 , 2022
Băneasa Developments, operatorul celui mai mare centru comercial din Capitală – mallul Băneasa Shopping City  şi galeriile comerciale aferente – a plătit salarii, taxe și impozite aferente de aproape 1,5 miliarde de euro la bugetul de stat, în perioada 2005-2021, potrivit unui studiu privind impactul companiei în economie, realizat de […]