Irinel Columbeanu, despre controversatul episod sex în restaurant, cu Monica: „Nu a fost făcătură!”

0 0
Read Time:44 Second

Irinel Columbeanu a spus adevărul despre scenele în care Monica Gabor i-a făcut sex oral într-un restaurant, în anul 2007. Fostul milionar rupe tăcerea la aproximativ 15 ani de când momentul intim cu cei doi a fost filmat pe gaura cheii. Potrivit spuselor omului de afaceri, nu a fost vorba despre o făcătură, așa cum se specula la acea vreme. Chiar chelnerul îi filmase pe gaura cheiiiar scenele erotice chiar s-au consumat, pe bune!

Irinel Columbeanu a vorbit despre scenele în care Monica Gabor i-a făcut sex oral în restaurant. Totul se petrecea în urmă cu aproximativ 15 ani, iar, conform spuselor lui, totul a fost real și nu a fost vorba despre nicio făcătură. Dovadă stă chiar înregistrarea video apărută în presă la acea vreme, după ce protagoniștii au fost filmați de un chelner, pe gaura cheii.

 

sursa:viva.ro

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ungaria nu vrea trupe NATO pe teritoriul său

Thu Feb 10 , 2022
Ungaria nu va accepta noi trupe NATO pe teritoriul său ca parte a manevrelor privind criza din Ucraina, a declarat ministrul său de Externe pentru Euronews. În vreme ce presiunea rusă continuă să crească şi să se acumuleze asupra Ucrainei, iar Statele Unite au început marţi 8 februarie 2022 să […]