Guvernele României și Republicii Moldova se reunesc în ședință comună vineri. Care sunt subiectele de pe agendă

0 0
Read Time:45 Second

Vineri va avea loc, la Chișinău, o ședință comună a Guvernelor României și Republicii Moldova, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

Acesta a declarat că premierul Nicolae Ciucă va avea cu această ocazie discuții cu omologul său din Republica Moldova, Natalia Gavrilița, dar și cu președintele Maia Sandu și cu președintele Parlamentului de la Chișinău, Igor Grosu.

România și Republica Moldova vor semna acorduri bilaterale

Potrivit purtătorului de cuvânt, Guvernul de la București a adoptat în ședința de joi mai multe decizii referitoare la pregătirea ședinței de la Chișinău.

Aceste decizii au fost necesare dat fiind faptul că România și Republica Moldova vor semna o serie de acte bilaterale, în domenii diverse, cum ar fi energia și securitatea energetică, cercetare și digitalizare, comunicații, educații sau infrastructură.

Cele două guverne urmează să semneze un acord privind reducerea tarifelor de roaming între România și Republica Moldova.

 

surse: gandul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

NASA se teme că planul SpaceX de a desfășura 30.000 de sateliți ar putea împiedica misiunile spațiale

Thu Feb 10 , 2022
NASA se teme că planul SpaceX de a desfășura 30.000 de sateliți, prin intermediul Starlink, ar putea împiedica misiunile spațiale. Agenția americană spune că expansiunea lui Elon Musk ar putea aglomera orbita Pământului cu obiecte, îngreunând zborurile și observațiile. SpaceX, care îi aparține lui Elon Musk, a primit inițial autorizația […]