Gigi Becali: „Îl ofertez pe Omrani de la CFR, îi dau 500.000 € la semnătură!”

0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că îi va face joi o ofertă lui Billel Omrani (28 de ani). Atacantul e în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj și poate semna cu orice alt club.

FCSB s-a apropiat la 6 puncte de CFR Cluj, iar situația din clasament l-a convins pe Becali să investească suplimentar. După ce a bătut palma cu fundașul dreapta Florin Achim, Becali a anunțat că joi îi va face o ofertă și lui Omrani, iar francezul ar putea ajunge la bucureșteni în vară.

Becali are și o altă motivație: dacă-l convinge pe Omrani, susține că CFR nu se va mai baza pe fotbalist în actuala stagiune, Dan Petrescu știind că Billel e deja jucătorul roș-albaștrilor.

Mâine îi fac ofertă lui Omrani, merită să-i dau 500.000 de euro la semnătură. Că atât ai da și să cumperi un jucător ca el. Am mai mare curaj acum, că am ajuns la 6 puncte de CFR Cluj. Dacă mă înțeleg acum cu Omrani, nu-l mai bagă CFR, cum nu l-am mai băgat nici eu pe Bălgrădean după ce a semnat cu CFR.

Dacă semnează Omrani cu noi, nu mai spun că semnează, dar eu anunț că fac ofertă, sunt corect, nu cum au făcut ei cu Bălgrădean. Îl vreau de vreo 4-5 ani pe Omrani. Îi dau un contract mai mare decât îi dă CFR. E cel mai bun atacant! Are 26 de ani, îi dau 500.000 de euro la semnătură și un milion de euro iau la orice oră pe el”, a declarat Becali în emisiunea „Digi Sport Special”.

sursa:gsp.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Surpriza unui maghiar care a vizitat Clujul şi Bucureştiul. „Eram curios dacă e mai bine în România decât în Ungaria”

Thu Feb 10 , 2022
Laszlo, un tânăr maghiar din Ungaria, a vizitat România cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi a petrecut câteva zile la Cluj şi Bucuresti, dar şi la Sinaia. Curios să afle dacă în România se trăieşte la fel ca în Ungaria, a găsit răspunsul, cel puţin parţial. Laszlo spune că i-a […]