Gestul ciudat făcut de Irinel Columbeanu pentru Mr. Pink. Ce i-a cerut actualului iubit al Monicăi Gabor

0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Fostul afacerist din Izvorani se pregătește pentru unul dintre cele mai importante momente din viața sa, de care îl mai despart doar câteva zile, și care nu va fi lipsit de controverse.

Impact.ro a aflat, în exclusivitate, care este gestul ciudat făcut de Irinel Columbeanu față de Mr. Pink. El a dezvăluit ce i-a cerut actualului iubit al Monicăi Gabor, la mai bine de zece ani de la începutul relației celor doi.

Mr. Pink și Monica Gabor, fostă Columbeanu, formează un cuplu discret de mai bine de zece ani. Cu toate că afacerile și vacanțele l-au dus în aproape toate colțurile Europei, miliardarul nu a ajuns, până acum, în România, nici măcar pentru a-i fi alături partenerei sale în două momente dificile pentru ea, pierderea părinților. Acest lucru s-ar putea schimba în zilele următoare.

Irinel Columbeanu se pregătește pentru lansarea cărții sale, „Apofenia”, în paginile căreia a făcut mărturisiri inclusiv despre căsnicia cu Monica Gabor. În mod surprinzător, Irinel Columbeanu a dezvăluit că și-a invitat fosta soție, dar și pe iubitul acesteia, la evenimentul programat peste doar o săptămână.

„Îi aștept, eu i-am invitat pe amândoi, așa mi s-a părut normal. I-am spus că mi-ar face plăcere dacă ar putea veni amândoi, împreună cu Irina, la lansarea celui de-al doilea volum, care va fi în februarie. A zis că studiază varianta, să mai vadă.

Irina o să aibă școala, la ea e mai dificil.

 

sursa:libertateapentrufemei.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Lili Sandu, mesaj emoționant după ce s-a vindecat de COVID-19: „Au fost zile de coșmar"

Thu Feb 10 , 2022
Lili Sandu și familia ei, inclusiv copilul ei, au trecut prin clipe grele după ce au fost infectați cu virusul COVID-19. Din fericire, au trecut și peste această provocare și zâmbetul le-a revenit pe buze. Teama a trecut, iar ea și iubitul ei, Silviu Țolu, privesc cu încredere înainte. Lili […]