Fiul lui Ștefan Bănică a împlinit 20 de ani! Ce îi transmite celebrul tată de ziua lui

0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Ștefan Bănică Jr își sărbătorește astăzi fiul. Băiatul artistului a împlinit 20 de ani, prilej cu care cântărețul a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare. Ștefan Bănică nu înțelege cum de a trecut timpul atât de repede, iar fiul său a ajuns deja la vârsta de 20 de ani.

„Azi face 20 de ani ! Iar mie tot nu-mi vine sa cred …”, a scris Ștefan Bănică Jr., în vârstă de 54 de ani, pe rețelele de socializare.

O urare specială a venit și din partea Violetei Bănică, sora cea mică a lui Radu Ștefan Bănică. Fiica lui Ștefan Bănică a publicat pe rețelele sociale un colaj de fotografii în care apare alături de fratele său, de-a lungul copilăriei lor.

Ștefan Bănică are toate motivele să fie mândru de fiul lui, Radu. Deși foarte tânăr, acesta are deja propria afacere. Mai exact, tânărul și-a deschis propria cafenea, acesta fiind un vis mai vechi.

”Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele sau împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și de ce nu, un pahar de prosseco”, scria nu demult Radu Ștefan Bănică pe pagina lui de Instagram.

Radu Ștefan Bănică a jucat  ca actor în mai multe piese de teatru, apoi a început să apară la diverse emisiuni, concerte cu tatăl său și are și mai multe contracte cu branduri de haine. Tânărul este și student la U.N.A.T.C.

„Am început al doilea an universitar la U.N.A.T.C, așa că, până la finalul acestui an, mă voi dedica facultăţii, dar de la începutul anului viitor vă asigur că vor apărea multe surprize”, sctia tânărul recent pe rețelele de socializare”, spunea Radu.

sursa:libertateapentrufemei.ro
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Superba vedetă a devenit pentru a doua oară mamă. A adus pe lume o fetiță de nota 10!

Thu Feb 10 , 2022
Modelul Victoria’s Secret Rosie Huntington a devenit mamă din nou, ea aducând pe lume o fetiță. Ea și actorul Jason Statham, în vârstă de 54 de ani, mai au împreună un băiat pe nume Jack. În vârstă de 34 de ani, Rosie Huntington a născut în urmă cu patru zile, […]