Djokovici, pe lista la Indian Wells, turneu destinat vaccinaţilor: Ce înseamnă decizia sârbului

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

După un fiasco de aproape două săptămâni, înainte de Australian Open 2022, de această dată sunt şanse nule să asistăm la o poveste similară.
Novak Djokovici revine pe teren, în premieră în acest an, la Dubai (21-26 februarie).    Dacă în privinţa participării sârbului la turneul găzduit de Emirate nu sunt probleme, întrucât această ţară cere doar un test negativ la intrare, în schimb, o ştire apărută, astăzi, în presa internaţională, a dat naştere la multe speculaţii.   Vorbim despre faptul că numele lui Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) apare pe lista iniţială a participanţilor la turneul de la Indian Wells (10-20 martie, meciurile de pe tabloul principal). Ceea ce nu înseamnă automat că Nole va şi evolua la competiţia din California.
Spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat în Australia, unde autorităţile acestei ţări i-au eliberat sârbului toate documentele necesare – scutire de la vaccinare, plus viza de intrare – pentru a-l opri apoi la graniţă, speriaţi de reacţia publicului, în Statele Unite ale Americii lucrurile sunt clare.

Concret, cine vrea să păşească în SUA are nevoie de:

*Certificat de vaccinare

*Test negativ, efectuat cu maxim 72 de ore înainte de sosire, în cazul testelor PCR.

sursa: adevarul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

5 lecții de viață de la jurnalistul american care a dat jos un președinte

Thu Feb 10 , 2022
Carl Bernstein, 77 de ani, e unul dintre cei mai mari jurnaliști în viață și cu siguranță va rămâne unul dintre cei mai importanți din istorie. Bernstein a investigat alături de Bob Woodward afacerea Watergate, în urma căreia Richard Nixon a demisionat, devenind astfel singurul președinte din istoria SUA care […]