Dinamo, dezmembrată înaintea partidei cu CSU Craiova » Absențe importante din lotul lui Stoican

0 0
Read Time:2 Minute, 9 Second

Dinamo are mari probleme în atac la meciul de joi cu CSU Craiova. Vârful Azankpo are mari probleme medicale. Nici pe benzi situația nu e strălucită.

Dinamo a efectuat 12 transferuri în startul lui 2022 și tot nu are jucători de atac! Nici vârfuri, nici pe benzi, un alt mercato ce tinde să devină un fiasco total! Pentru etapa de diseară, ce ar putea fi decisivă pentru Stoican, antrenorul nu are, practic, un atacant central. Și nici soluții prea multe pe benzi.

Ivanovski a ajuns la cota de 4 cartonașe galbene, este doar spectator diseară, la fel ca și Patriche (7 „galbene”), dar lovitura cea mai importantă a recepționat-o Flavius înainte de a sosi la conferința de presă de ieri. Doctorul l-a anunțat că Desire Azankpo s-a ales cu o lovitură pe nervul sciatic, el evoluând în partea secundă cu FC Botoșani (0-4).

Staff-ul medical a încercat să-l dreagă cu antiinflamatorii, însă durerea a persistat, iar aseară a fost trimis să facă un RMN. Azankpo a rămas în lotul lărgit pentru confruntarea de diseară, dar Stoican nu este convins să riște folosirea vârfului din Benin, în condițiile în care ar putea să-l piardă pentru tot restul sezonului!

Teoretic, Celar, vârf înalt de 1,91 metri, este apt de joc, însă jucătorul adus de la CFR II, din Liga a 3-a, nu a impresionat nici la antrenamente. Nu este în lot nici Torje, care și-a pierdut tatăl în noaptea de marți spre miercuri.

Bănățeanul nu va intra în calcule nici pentru runda de duminică, de la Arad. Totodată, Eșanu, Carp și Mihaiu sunt accidentați pe mai departe și nu reprezintă nici ei o opțiune pentru următoarele două partide.

Cum arată echipele probabile din Dinamo – CSU Craiova, după ultimele vești din cele două tabere

DINAMO: 34. Chesneau – 77. Buleică, 6. Ehmann, 4. Jovanovic, 3. A. Radu – 5. Răuță, 8. Pierret, 18. Rodriguez – 20. Bordușanu, 10. C. Matei, 99. Ivanov
REZERVE: 13. Figueiredo, 15. Cl. Stan, 19. Aloe, 27. R. Grigore, 32. G. Crețu, 38. Bani, 55. Celar, 75. Amzar
ABSENȚI: Ivanovski, Patriche (suspendați), Tomozei, Eșanu, Mihaiu, Carp (accidentați), Torje (nereținut în lot), Kainourgios, Iliev, St. Filip (în afara lotului), Azankpo (incert)
ANTRENOR: Flavius Stoican

CSU CRAIOVA: 13. Pigliacelli – 5. Vătăjelu, 2. Papp, 6. Screciu, 11. Bancu – 8. Mateiu, 14. A. Crețu – 22. Gustavo, 24. Roguljic, 9. Ivan – 20. Markovic
REZERVE: 1. Lazar, 7. Câmpanu, 10. Vână, 17. Baiaram, 18. Vlădoiu, 29. Conte, 33. Căpățână, 39. Mitran, 88. A. Trică
ABSENȚI: Koljic (suspendat), Găman, M. Constantin, Houri (accidentați), Nistor (incert)
ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf

 

sursa:gsp.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor a părăsit şedinţa Parlamentului, după ce PAS a refuzat să amâne examinarea proiectului ce ţine de „pre-vetting”

Thu Feb 10 , 2022
Fracţiunea Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor a părăsit şedinţa Parlamentului joi, 10 februarie, după ce majoritatea PAS a refuzat să amâne examinarea proiectului de lege referitoare la „pre-vetting”. „Nu putem înţelege lipsa de reacţie şi atitudinea neclară faţă de recomandările Comisiei de la Veneţia, în spirit constructiv am propus crearea unui […]