Dezvăluirile făcute de Feli Donose după mai bine de 5 ani de relație cu logodnicul: „Am făcut tot posibilul să nu picăm în capcana emoționalului”

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Feli Donose e una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Dincolo de cariera ei, artista și-a întemeiat o familie, e logodită cu Cătălin, iar împreună au o fetiță, pe Nora Luna. Nu despre fiica ei a făcut dezvăluiri acum, ci despre logodnic, bărbatul care a locuit mulți ani în Germania.
Feli Donose a început relația cu logodnicul ei în urmă cu mai bine de cinci ani de zile. Se știe că cei doi s-au cunoscut la o nuntă, acolo unde artista a susținut un recital. De-a lungul anilor, ei au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor, la început nici nu s-a știut că formează un cuplu. Abia după ce cântăreața a rămas însărcinată cu fiica lor, după ce micuța s-a născut, aceștia au început să se afișeze ca o familie. Acum, într-un interviu pentru revista VIVA!, artista a spus cum a decurs totul în relația lor în pandemie, când au petrecut mai mult timp acasă, când artista nu a mai mers la evenimente și concerte. „Noi, în relație, nu am fost cu nimic mai speciali față de alte cupluri/familii care au trecut printr-un carusel de sentimente. Am reușit să ne împărțim cumva și în viața personală, și în viața profesională, și am făcut tot posibilul să nu picăm în capcana emoționalului. Cătă și-a văzut de muncă, eu mi-am văzut de muzică, și împreună am petrecut timp împreună cu Nora Luna”, a explicat artista.

sursa:libertatea.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Alimente care potolesc foamea și nu îngrașă. Medic: Carnea ajută la slăbit

Thu Feb 10 , 2022
Alimente anti-foame: există? Cu siguranță, da! Unele alimente ne satură cu puține calorii, deoarece conțin fibre și proteine. Printre acestea, carnea, fructele, dar și… cartofii. Firește, totul cu măsură! Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, spune că putem consuma astfel de alimente chiar și când suntem la dietă, pentru că ne […]