DETALII NEȘTIUTE DE LA BOTEZUL FIICEI LUI IRINEL COLUMBEANU: “PENTRU CRISTELNIȚĂ, ÎI PREGĂTISE O PERECHE DE CHILOȚEI ORNAȚI CU CRISTALE SWAROVSKI” PASAJE INCREDIBILE DIN CARTEA “APOFENIA”

0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Irinel Columbeanu și-a lansat, anul trecut, în decembrie, cartea autobiografică “Istoriile unui vehement. Ipocrația”. Fostul milionar nu se oprește, însă, aici și miercuri, 16 februarie, va lansa o nouă lucrare – “Apofenia”, care va conține detalii din viața pe care a avut-o alături de Monica Gabor.

În Apofenia”, Irinel Columbeanu prezintă detalii neștiute de la botezul fiicei sale, Irina, pe care o are împreună cu Monica Gabor. Evenimentul a avut loc la Izvorani, în mai 2007, lună când omul de afaceri a împlinit 50 de ani.

Potrivit unui pasaj din cartea încă nepublicată a lui Irinel Columbeanu, petrecerea de după botez s-a hotârât, conform fanatik.ro, să se contopească cu a 50-a aniversare a zilei de naștere care cădea duminica, într-un party comun, pe care să-l organizeze acasă la ei în seara ultimei sâmbete din mai

În “Apofenia”, Irinel Columbeanu povestește că Monica Gabor nu a dorit, din repulsie față de pedofili, ca micuța Irina să fie filmată sau fotografiată pe durata botezului.

“Monica își comandase rochiile de botez de la nimeni altul decât Botezatu, e-adevărat că rima, dar presa aflase. Și nu numai asta, ci și că acesta îi pregătise Irinei, pentru cristelniță, din același motiv, o pereche de chiloței ornați cu cristale Swarovski”, mai dezvăluie Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, certat de Patriarh. “Ca să se asigure că nu păcătuim…”

Pentru botez, Irinel Columbeanu ar fi scos din buzunar, la vremea respectivă, în jur de 100.000 de euro. Situația a atras și atenția Patriarhului, care l-a sunat și criticat pe afacerist pe motiv că micuța Irina o să fie îmbrăcată la botez cu “chiloței ornați cu cristale Swarovski”.

M-a sunat Patriarhul să mă certe și, ca să se asigure că nu păcătuim, a trimis și doi părinți inspectori de la Patriarhie, așa că mâine o să avem la botez trei preoți. Cu atât mai bine! Ceremonia fu cu atât mai frumoasă, cu cât în fruntea corului bisericesc se alătură și renumita soprană Felicia Filip”, se arată într-un alt pasaj din “Apofenia”.

 

sursa:cancan.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Republicana, gazpacho şi Gestapo. Ce gafă a făcut Marjorie Taylor Greene de a stârnit un val de ironii

Thu Feb 10 , 2022
După ce a vorbit într-un interviu despre „poliţia gazpacho”, extremista Marjorie Taylor Greene, reprezentantă a Partidului Republican în Congresul SUA, a stârnit un val de glume şi ironii. Greene a făcut astfel o confuzie de nepermis între o celebră supă spaniolă de legume şi poliţia secretă a Germaniei naziste – […]