Cum arăta Cristina Ich la 17 ani. Vedeta și-a uimit fanii cu ultima fotografie postată: „Ținuta de la Georgeta la purtător”

0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Cristina Ich, una dintre cele mai apreciate influencerițe din țara noastră, și-a uimit prietenii virtuali cucea mai recentă postare de pe rețelele de socializare. Aceasta le-a arătat cum arăta în adolescență și toată lumea a rămas profund impresionată.

Cristina Ich, una dintre cele mai apreciate influencerițe din țara noastră, este foarte activă pe paginile de socializare și a postat o fotografie de la 17 ani, așa cum le promisese fanilor săi.

„V-am promis poze de la 17 ani. Eu mereu supărată. Ținuta de la Georgeta la purtător”, a scris Cristina Ich pe rețelele de socializare.

Vedeta le-a promis de multă vreme urmăritorilor ei o poză din perioada adolescenței, iar acum s-a ținut de cuvânt. Cristina Ich era în pas cu moda încă de la 17 ani și avea mare grijă de aparițiile ei.

Frumoasă ca de fiecare dată, cu părul lung și strălucitor, influencerița și-a uimit toți fanii cu ultima postare de pe rețelele de socializare. Ei bine, este evident că îndrăgita Cristina Ich a fost pasionată încă din adolescență de modă.

În fotografia postată, vedeta părea puțin cam supărată și îngândurată, dar acum își amintește cu drag de acea perioadă. Grijile de atunci par departe și mici comparativ cu cele din viața de adult.

Între timp, frumoasa brunetă, ajunsă la vârsta de 34 de ani, a devenit mamă, ea dăruindu-i lui Alex Pițurcă, în vârstă de 37 de ani, un băiețel. Cei doi sunt părinții lui Noah Alexandru, care a trecut deja de doi ani.

Cei doi nu s-au căsătorit încă, însă locuiesc împreună de ceva vreme, ca o adevărată familie.

 

sursa:libertateapentrufemei.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ce surpriză i-a făcut Adela Popescu soțului ei de ziua lui. Radu Vâlcan a împlinit 45 de ani

Thu Feb 10 , 2022
Radu Vâlcan împlinește pe 8 februarie vârsta de 45 de ani, iar Adela Popescu i-a făcut cea mai frumoasă urare de ziua lui, demonstrând încă o dată că sunt o familie unită și se iubesc enorm. Deși are Covid-19, Adela Popescu nu a uitat de ziua soțului ei și a […]