Cum a trecut Adrian Mutu peste problema cu drogurile: ”Am fost la un nivel emoțional… terminat. Toți s-au dezis de mine”. Cine i-a rămas, totuși, alături

0 0
Read Time:2 Minute, 9 Second

E de notorietate faptul că, la un moment dat, Adrian Mutu, la apogeul carierei sale, era consumator de droguri. Acest viciu sau dependență a venit la pachet cu numeroase probleme pentru fotbalist. Cu sinceritate, acesta a povestit acum prin ce iad a trecut.

Era doar un copil, unul plin de succes, dar avea probleme de adult. A pierdut pe toate planurile și, rând pe rând, toți cei din jur au renunțat la el.

Cum a reușit Adrian Mutu să treacă peste cea mai tulbure perioadă din viața lui

Acesta a povestit recent în podcastul lui Codin Maticiuc că a avut doar de suferit de pe urma consumului de substanțe interzise. El a precizat că mulți sponsori l-au părăsit, iar multe contracte i-au fost încheiate după aflarea veștii.

Fotbalistul spune încă că cei care i-au fost alături în toată perioada neagră a vieții sale au fost părinți săi, în timp ce el era dărâmat din punct de vedere emoțional.

„Am fost la un nivel emoțional… terminat. Nu știam ce să fac. Eram și singur, un copil de 23 de ani… Și efectul pe care l-a avut (situația cu drogurile n.r) asupra contractelor de imagine. Astea au căzut din prima. A fost o nebunie totală, singurii care au fost lângă mine au fost părinții”, a povestit el.

Psihologul l-a ajutat

Adrian Mutu spune că toată lumea s-a dezis de el în acele momente, inclusiv președintele României de la vremea aceea, Trăian Băsescu.

Fostul fotbalist a mărturisit că a mers la psiholog o lungă perioadă de timp și a reușit să privească viața cu alți ochi, demonstrându-și astfel lui, dar și celorlalți că e important să se ridice, chiar dacă a căzut.

El a ținut să le dea și un sfat tuturor jucătorilor tineri și anume să se ferească de această capcană, drogurile, și să învețe din povestea sa de viață. Toată lumea s-a spălat pe mâini și s-a dezis de mine atunci. Inclusiv Traian Băsescu, era pe atunci președinte. A spus: îți meriți soarta. (..) Eu am trecut și pe la psihologi, n-am rămas cu sechele. (..) Le-am demonstrat tuturor că nu contează când cazi, ci dacă te ridici. Tinerii jucători ar trebui să învețe din povestea mea și să nu facă ce am făcut eu”, a mai spus Adrian Mutu.

În prezent, Adrian Mutu se bucură de o familie frumoasă alături de partenera sa, Sandra, dar și de copilul pe care îl au împreună. Fostul fotbalist mai are un băiat alături de Alexandra Dinu, dar și două fetițe cu Consuelo.

sursa:libertateapentrufemei.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Vă mai amintiţi de fermecătoarea Lucy din Dallas? Povestea ei de viață este cutremurătoare. Cum arată actriță la 45 de ani de la apariția filmului

Thu Feb 10 , 2022
Actrița americană  Charlene Tilton (63 de ani) a devenit celebră în întreaga lume pentru rolul lui Lucy Ewing din Dallas, nepoata blondă și rebelă a lui J.R. Ewing care sucea capetele tuturor bărbaților. Serialul fenomen  „Dallas” a fost urmărit de milioane de români în anii `80 și după Revoluție,  și […]