CUM A APĂRUT PRIMUL MAZIN PENTRU PERSOANE SUPRAPONDERALE DIN IAȘI: ”SUNT DIN CE ÎN CE MAI MULTE PERSOANE OBEZE”

0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

Singurul magazin din Iași în care se găsesc haine pentru obezi este o afacere care a pornit din nevoie! Patroana magazinului, Gabriela Chiriac, susține că cel mai gras client are aproximativ 300 de kilograme.

Astfel, magazinul denumit ”Grași, grăsuți și grăsuțe” este singurul din Iași din care își pot cumpăra haine și persoanele care cântăresc peste 120 de kilograme. În acest magazin, mărimea obiectelor vestimentare pornește de la 3XL și poate ajunge la 20 XL.

”Am fost angajată la două firme de proiectare și contabilă, dar m-am gândit că este mai bine să lucrez pentru propria afacere. Fiind economist de profesie, am strâns niște bani și, cu ajutorul familiei, am reușit să-mi văd visul împlinit. Am investit atunci 7.500 de euro. Nu m-am gândit nicio clipă că voi pierde acei bani, era ceva imposibil, deoarece hainele mari sunt foarte greu de găsit. Ar fi imposibil să nu se vândă!

Asta, pentru că sunt din ce în ce mai multe persoane obeze în Iași. Nu am ales un magazin cu haine pentru toate mărimile, deoarece acestea sunt cam peste tot. În schimb, hainele pentru grași se fac doar pe bază de comandă. Astfel, am decis să aduc haine ce pornesc de la 3 XL și ajung la 20 XL, adică pentru persoane care au între 120 și 300 de kilograme. Am în magazin atât haine pentru copii, cât și pentru adulți. Vând haine sport, dar și elegante”, spune Gabriela Chiriac.

Ce prețuri au hainele

În magazinul din Iași se găsesc haine ce pornesc de la 100 de lei (o cămașă – n.r.), până la 800 de lei (geci – n.r.). Gabriela Chiriac mai spune că, la anumite haine, prețurile sunt mai mari deoarece se folosește mai mult material. De remarcat este faptul că, în acest magazin, se găsește și încălțăminte.

 

sursa:cancan.ro

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Florin Cîțu critică propunerile lui Adrian Câciu: „Nu ne vom întoarce în comunism”

Thu Feb 10 , 2022
Ideea unei supraimpozitări persoanelor care au mai multe bunuri, lansată de ministrul finanțelor, Adrian Câciu, a provocat noi tensiuni în coaliția de guvernarea PSD-PNL. Într-un interviu pentru TVR, Florin Cîțu a spus că ideea „îi amintește de comunism” și respinge o astfel de măsură cât PNL e la guvernare, potrivit […]