CU CE SE OCUPĂ COSMIN SELEȘI, DUPĂ CE ȘI-A DAT DEMISIA DE LA ANTENA 1. “ESTE IMPORTANT CĂ AM TREABĂ” CE OFERTĂ-SURPRIZĂ A PRIMIT

0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Cosmin Seleși a renunțat la colaborarea cu Antena 1 și, în prezent, se concentrează pe altă proiecte. Este mulțumit de actualul statut, mai ales că este tot timpul ocupat. Are oferte să revină în televiziune, pe care le analizează cu atenție.

Până în urmă cu doar câteva luni, Cosmin Seleși prezenta, alături de Alina Pușcaș, show-ul “Te cunosc de undeva”, la Antena 1. A ales, însă, să meargă pe alt drum, iar în clipa de față este ocupat cu trupa sa, Cosmin Seleși Band, cu care susține concerte. În plus, joacă în filme cu Alin Panc și Văru Săndel, fiind actor în pelicula “Pup-o, mă 2”, de pe Netflix. Are, totodată, mai multe oferte să revină în televiziune, dar nu se grăbește să ia o decizie.

Acum sunt acasă, analizez ofertele. Da, am prezentat în locul lui Cătălin Măruță dar momentan nu știu nimic sigur ce voi face în televiziune. Sigur este că am început să am concerte cu Cosmin Seleși Band și că abordăm un repertoriu interesant de muzică românească, piese pe care nu s-a gândit nimeni să le folosească în concerte și să le readucă la viață. În plus, am început să facem filme cu Alin Pânc și Văru Săndel și avem multe proiecte la care vom lucra. Este important că avem treabă. Mă vedeți deocamdată pe Netflix, în ‘Pup-o, mă 2’ și la teatru”, a declarat Cosmin Seleşi, potrivit click.ro.

sursa:cancan.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Val de accidente rutiere cu victime în Buzău. Mai mulţi pietoni, toţi în vârstă, au fost răniţi

Thu Feb 10 , 2022
S-au înmulţit accidentele rutiere cărora le cad victime pietoni. Trei astfel de evenimente s-au produs, miercuri şi joi, în municipiile Buzău şi Râmnicu Sărat. Toate s-au soldat cu rănirea unor persoane vârstnice. Joi dimineaţă, o femeie a fost lovită în timp ce traversa regulamentar strada Alexandru Marghilomanş În timp ce […]