Criticat deseori că s-a însurat cu o femeie mai tânără decât el cu 35 de ani, David Foster reacționează

0 0
Read Time:47 Second

La 72 de ani, David Foster se consideră un bărbat fericit. Este unul dintre cei mai celebri producători muzicali din lume, e bogat și e însurat de 3 ani cu cântăreața Katharine McPhee (37 de ani) cu care are un băiețel de 11 luni. Așa se face că nu pune deloc la suflet criticile celor care comentează pe seama diferenței de vârstă de 35 dintre el și soția sa.

”Oamenii fac mereu referire la faptul că între mine și Kat există o diferență de vârstă, însă întotdeauna am spus că o căsnicie poate fi ruinată de mulți factori. Iar vârsta e doar unul dintre ei. Sunt multe lucruri care pot merge rău. Cred că noi ne-am descurcat bine împreună.”, a spus David Foster pentru revista People.

David Foster și Katharine McPhee s-au căsătorit în 2019, după o logodnă de un an, iar în urmă cu 11 luni au devenit părinții unui băiețel – Rennie.

sursa:libertateapentrufemei.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Adelina Pestrițu a transmis un mesaj tranșant. Ce a supărat-o pe vedetă?

Thu Feb 10 , 2022
Adelina Pestrițu și Virgil Steblea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, iar cei doi își uimesc mereu fanii cu declarațiile pe care și le fac în mediul online. Ba mai mult, cei doi au anunțat în nenumărate rânduri că își doresc foarte mult să-și mărească familia și par foarte […]