Copil de 9 ani din Botoșani, dat dispărut după ce a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors. Poliția îl caută

0 0
Read Time:32 Second

Adelin Darius Zafiu, un băiețel în vârstă de 9 ani, din Botoșani, este căutat de polițiști după ce a plecat, miercuri dimineaţă, la şcoală şi nu a mai revenit acasă, potrivit Agerpres.
Familia copilului a anunţat autoritățile privind dispariţia băieţelului abia miercuri seară, în jurul orei 22.00, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu. Adelin Darius Zafiu are 1,10 m înălţime, aproximativ 30 de kilograme, are ochii verzi şi părul şaten. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat în trening de culoare bleumarin, geacă neagră din fâş, fes bleumarin şi pantofi sport de culoare albastru cu model roşu.

 

sursa:libertatea.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Cum a scăzut violența domestică în Republica Moldova după ce au fost introduse brățările electronice. „S-a diminuat rata de recidivă de la 70% la 19%”

Thu Feb 10 , 2022
Numărul agresorilor care încalcă ordonanțele de protecție în Republica Moldova este de trei ori mai mic, la doar un an de la introducerea brățărilor și dispozitivelor electronice. Costurile cu implementarea proiectului au fost de 64 de ori mai mici decât intenționează România să investească. În Republica Moldova, din 3 ianuarie 2021, […]