Comisarii ANPC au dat amenzi de aproape 100.000 de lei în Piaţa Delfinul din Bucureşti. Au fost închişi temporar 11 operatori economici

0 0
Read Time:55 Second

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au dat amenzi în valoare de aproape 100.000 de lei în Piaţa Delfinul din Bucureşti, după ce au fost găsite produse expirate, ţinute în condiţii improprii şi mizerie. Au fost închişi temporar 11 operatori economici, iar pentru două unităţi a fost propusă sistarea activităţii pentru cel mult şase luni. ANPC a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că au fost desfăşurate 11 acţiuni de control la operatori economici care activează în incinta Complexului Agroalimentar “Piaţa Delfinului”, din sectorul 2 al Capitalei.
Echipele de control au constatat mai multe deficienţe, printre care: congelarea lentă a unor produse achiziţionate în stare refrigerată, schimbarea stării termice pentru diverse produse, neactualizarea graficelor de temperatură ale agregatelor de răcire, depozitarea produselor din carne şi peşte la temperatura mediului ambiant, comercializarea unor preparate finite fără elemente de identificare privind data preparării sau data limită de consum, utilizarea unor vitrine frigorifice de expunere a produselor la vânzare cu grad avansat de uzură, cu rugină, vopsea exfoliată, resturi alimentare, praf, grăsime în strat gros, fisuri pe partea exterioară a geamului.

sursa;adevarul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

„Orice nazist are strămoşi evrei”. Interviu exclusiv cu o importantă personalitate a vremurilor în care trăim. De ce avem toți strămoși vikingi?

Thu Feb 10 , 2022
Geneticianul Adam Rutherford, autorul lucrării „Cum să combaţi un rasist”, o lectură pasionantă și esențială, a acordat publicului românesc un lung interviu, prin intermediul Libertății. Există rasism cu atribute pozitive? Da. „Tocmai asta au făcut şi naziştii înainte de Al Doilea Război Mondial, când spuneau că evreii sunt mai deştepţi […]