Ciolacu: PNRR se va rediscuta, s-au pierdut 2 miliarde de euro. Avem consultanță de 20 de milioane de euro la un proiect de 10 milioane

0 0
Read Time:30 Second

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat miercuri la RTV că „PNRR se va rediscuta pentru că s-au pierdut două miliarde de euro”.

El a făcut referire la anunțul ministrului Dan Vîlceanu, care a spus că suma primită de România de la UE scade cu circa două miliarde de euro pentru că performanța economică a țării noastre a fost mai bună decât se anticipa.

În PNRR „sunt proiecte în care consultanța e 20 de milioane euro și proiectul 10 milioane euro”, a mai adăugat Ciolacu, la RTV, fără să dea însă vreun exemplu în acest sens.

sursa:digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Klaus Iohannis: ”NATO reprezintă, fără niciun dubiu, cea mai solidă garanție de securitate pentru România”

Thu Feb 10 , 2022
”România își va îndeplini toate angajamentele asumate” în cadrul NATO, alianță care reprezintă ”cea mai solidă garanție de securitate” pentru țara noastră, a declarat președintele Klaus Iohannis, joi, la Craiova, unde a vizitat militarii Brigăzii Multinaționale Sud-Est, a doua unitate operațională a NATO înființată în România. Șeful statului a reamintit, […]