Cele mai frumoase imagini cu Gică Hagi și fiica lui Kira: așa arată un tată fericit, care își iubește fata ca pe ochii din cap! Cum au fost surprinși cei doi și ce tânăr misterios s-a alăturat familiei în vila „Regelui”

0 0
Read Time:2 Minute, 11 Second

Cele mai frumoase imagini cu Gică Hagi și fiica lui Kira: așa arată un tată fericit, care își iubește fata ca pe ochii din cap! Cum au fost surprinși cei doi și ce tânăr misterios s-a alăturat familiei în vila „Regelui”

Gică Hagi a profitat de faptul că echipa sa, Farul Constanța, joacă la Mioveni și a petrecut o scurtă perioadă și-n zona de nord a Capitalei. „Regele” are o locuință în Pipera, iar în apropiere se află localul „Oliveto ristorante by Caelia”. A fost ocazia perfectă pentru a-și invita fiica, pe Kira, la cină, dar alături de ei au fost și alți doi bărbați.

După ce au servit masa, cei patru s-au salutat la ieșirea din restaurant, dar doar unul dintre însoțitori a avut altă destinație, Gică Hagi, Kira și celălalt tânăr – îmbrăcat în echipament asemănător cu al omului care patronează Farul Constanța – au intrat în vila pe care „Regele” o deține în Pipera.

Localul în care au servit cina e recunoscut pentru „felurile de mâncare originale, realizate cu ingrediente aduse din Italia, Grecia și America, pentru locul primitor, deosebit și prietenos” se arată pe pagina restaurantului. Întâlnirea a fost prijeluită și de ziua lui Gică Hagi, care la data de 5 februarie a împlinit 57 de ani. Nume uriașe ale sportului – rege, ca Arsene Wenger, Hristo Stoicikov sau Emilio Butragueno, i-au făcut cele mai frumoase urări omului care e considerat cel mai bun fotbalist român din istorie.

Hagi, masa în familie! „Regele” și-a scos fiica la restaurant. Cine i-a însoțit la restaurantul de fițe

Cert e că Gică Hagi a arătat încă o dată cât este de protector cu fiica sa. Au fost nevoiți să traverseze strada pentru a ajunge acasă și „Regele” a luat-o de mână pe Kira. Tânăra de 25 de ani s-a arătat încântată de gestul părintelui, dar s-a și amuzat…preferând ca după scurt timp să meargă în „pasul ștrengarului”.

Kira Hagi este o actriță de succes și joacă alături de Jonathan Alexandru, 26 de ani, fiul cântăreței Nicola și al compozitorului Mihai Alexandru. Ei pot fi urmăriți pe scena Teatrului Nottara, acolo unde sunt protagoniștii piese „Martha și George”. „O văd pe marile ecrane, are potențial, i-a dat Dumnezeu cu carul. Pe lângă asta, vorbește engleza parcă ar fi nativă. Nu știu sigur dacă tatăl ei a venit la piesa «Martha și George», dar mi-aș dori să o facă. Sunt convins că i-ar plăcea. Și mie îmi place fotbalul. Mi-am petrecut adolescența în peluze. Înainte îmi doream să ajung fotbalist”, a spus fiul Nicolei

sursa:cancan.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

O cofetărie din Ploiești a făcut o prăjitură inspirată de garsoniera de 11 mp din Cluj devenită virală pe Facebook

Thu Feb 10 , 2022
Un anunț imobiliar din Cluj care a devenit viral pe Facebook în mai puțin de 48 de ore, strângând peste 17.000 de comentarii și 4.000 de distribuiri, a servit ca sursă de inspirație pentru crearea unui desert. O cofetărie din Ploiești a făcut o prăjitură după garsoniera de 11 mp […]