Ce sunt stelele Michelin și cum se obțin

0 0
Read Time:2 Minute, 2 Second

Deși marca Michelin este cunoscută la nivel mondial pentru anvelopele sale, compania cu sediul la Paris este, de asemenea, renumită pentru Ghidul Michelin anual. Printre altele, ghidul includea recenzii anonime ale restaurantelor europene, care se concentrau pe calitatea și gustul mâncării servite, precum și pe măiestria tehnicii culinare și personalitatea preparatelor. În 2005, restaurantele din SUA au devenit eligibile pentru a obține stele Michelin pentru prima dată.

Despre stelele Michelin. Ce sunt În prezent, stelele Michelin sunt considerate un semn distinctiv al unei mese rafinate de către mulți dintre cei mai buni bucătari din lume – ca să nu mai vorbim de patronii de restaurante.  Deloc ușor de obținut, stelele sunt acordate restaurantelor pe care Michelin le consideră cele mai bune dintr-un anumit oraș, iar beneficiarii câștigă un prestigiu și o expunere imensă odată cu această onoare, mulți dintre ei observând o creștere a afacerilor după ce au primit stelele (în timp ce unii care au pierdut stelele au experimentat contrariul). În prezent, Michelin publică ghiduri anuale pentru 28 de țări și o sumedenie de orașe din întreaga lume. În SUA, ghidurile Michelin sunt disponibile pentru New York City și Westchester County, Chicago, Washington, D.C. și statul California, care și-a lansat recent ghidul roșu 2021, care cuprinde un număr impresionant de 27 de restaurante cu stele noi.  Cum se acordă stelele Michelin Pur și simplu, o stea Michelin este o insignă de onoare, indiferent de câte primește un restaurant (între una și trei, trei fiind cel mai înalt calibru). Și există o metodă pentru sistemul de clasificare a stelelor și este definit după cum urmează:
O stea: Restaurantul este considerat „foarte bun în categoria sa”, având un meniu de calitate și pregătește preparate culinare la un standard constant ridicat.

Două stele: Restaurantul are o bucătărie excelentă oferită într-un mod unic și are ceva excepțional de oferit – „merită un ocol” pentru a fi vizitat în timpul călătoriei.

Trei stele: Restaurantul are o bucătărie excepțională și, prin urmare, „merită o călătorie specială” doar pentru a o vizita. Mai degrabă decât să fie o oprire în drumul spre o destinație, acest restaurant este destinația. Acest restaurant servește mâncăruri distincte care sunt executate la perfecție. Inspectorii Michelin sunt complet anonimi și trebuie să împărtășească o pasiune pentru mâncare și un ochi pentru detalii.  Inspectorilor le este interzis să vorbească cu jurnaliștii și sunt încurajați să își păstreze secretă linia de muncă chiar și față de membrii familiei.

sursa:libertatea.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Întâlnirea cu părinții partenerului. Cum să faci o primă impresie bună

Thu Feb 10 , 2022
Întâlnirea cu părinții partenerului este un pas important în relație. La urma urmei, părinții vor reprezenta probabil o parte semnificativă a vieții pe care o construiești cu partenerul tău. Vrei să o faci la momentul potrivit și să-ți oferi cea mai bună șansă de a face o primă impresie grozavă, […]