CE RELAȚIE AU GABI BĂDĂLĂU ȘI CLAUDIA PĂTRĂȘCANU. DEȘI SUNT DESPĂRȚIȚI, ÎNCĂ NU AU DIVORȚAT

0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este încă departe de a ajunge la final. Cei doi pare că nu reușesc să ajungă la un numitor comun, iar lucrurile continuă să rămână suspendate. La trei ani de când s-au separat, cei doi nu au finalizat încă divorțul. 

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut parte de o separare cu scandal. Divorțul celor doi a ținut prima pagină a ziarelor și nu de puține ori cei doi și-au adresat cuvinte grele unul la adresa celuilalt.

Însă, după multe probleme, se pare că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au găsit o cale de a comunica, de dragul celor doi copii pe care-i au împreună.
„Suntem în relații ok, încercăm să păstrăm o relație civilizată pentru copii. Suntem în același stadiu, „nedivorțați”. Încercăm să păstrăm o relație civilizată, facem tot posibilul. Nu este simplu și ușor după tot ce s-a întâmplat, dar din ambele părți încercăm să fie bine pentru copii. Există numeroase cupluri divorțate care au rămas în relații civilizate pentru copii, la un moment dat o să se înțeleagă acest lucru. Trebuie să existe maturitate și toleranță din ambele părți”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Playtech.

Claudia Păstrășcanu: ”Toți oamenii maturi își pot reface viața

„Eu merg pe ideea că toți oamenii maturi își pot reface viața, uită, trec de perioadă, de sentimente, se refac. Când sunt copii la mijloc trebuie să existe mai multă grijă, ei sunt extrem de importanți. Sentimentele lor sunt sensibile, pure, copiii își iubesc părinții în mod egal.

 

sursa:cancan.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

De ce a fost achitat medicul care a trimis 42 de pacienți să cumpere cele necesare pentru operație de la firma ce-l sponsoriza pe el: „Pacientul a ales de bunăvoie”

Thu Feb 10 , 2022
O recentă decizie judecătorească a devenit știre: ortopedul brașovean Ovidiu Mocanu a fost acuzat de 42 de pacienți că le-a cerut bani ca să-i opereze, a fost trimis în judecată și a fost găsit nevinovat de către prima instanță. Ce s-a întâmplat în acest dosar? Parchetul a susținut despre medicul […]