Ce face tatăl lui Florin Ristei ori de câte ori artistul vine cu Naomi, logodnica lui, la masă: „A urlat”

0 0
Read Time:2 Minute, 19 Second

Au pornit în viață din colțuri complet diferite ale lumii, însă destinul a făcut ca ei să se cunoască pe scena uneia dintre cele mai cunoscute emisiuni de la noi din țară. Se iubesc frumos, discret, însă talentatul jurat „X Factor” mai oferă, din când în când, fanilor săi câteva dezvăluiri din viața de cuplu.

O mărturisire recentă a stârnit un val de reacții: ce face tatăl lui Florin Ristei ori de câte ori Naomi și cu fiul lui vin în vizită.

La scurt timp după ce parcursul ei în competiția de la Antena 1 s-a încheiat, cei doi au dezvăluit că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Ea s-a mutat în România de dragul cântărețului, care a cerut-o în căsătorie în secret, în decembrie 2020.

Doar că viața în România nu a fost mereu ușoară pentru iubita lui Florin Ristei. Artistul a dezvăluit că a sfătuit-o să nu se mai lase afectată de răutățile ce i se mai spun atunci când iese pe stradă, adăugând că, dacă ar fi fost în locul ei, nu știe dacă ar fi putut să se mute în București.

„Eu nu știu dacă aș fi făcut asta în locul ei. Adică să renunț la Londra pentru țara asta. Acum cred că e cam sătulă și de România, că o mai întreb cum i se pare aici.

ând ne mai ciondănim puțin îmi dau seama cât îi este de greu. Ea se aude doar la telefon cu prietenii ei. Pe ea o marchează chestii din astea mici la oameni.E foarte mișto să vorbești cu altul care are altă cultură, altă educație. Am ajuns la concluzia că noi suntem cam la nivelul gândirii generației mamei sale. Suntem cu o generație în urmă. Sunt chestii banale”, a mai spus Florin Ristei, conform Impact.ro.

Tatăl lui Florin Ristei, adorabil

Există însă și momente frumoase. Cântărețul a povestit cum reacționează tatăl lui, care nu vorbește niciun pic de engleză, de fiecare dată când cei doi vin în vizită.

În ciuda insistențelor fiului său, bărbatul este convins că dacă vobește mai tare, Naomi va înțelege ce îi spune… în românește! „Am fost duminica la masă cu ea (n.red. la părinții săi). Așa face și taică-miu ca ea să înțeleagă ce zice. A urlat (n.red. la ea): Îți place aici? Mai vrei să vii aici?Și cât de tare o plac ai mei!

Mama a fost tot timpul deschisă la cap. Și să-l vezi pe taică-miu la masă, nu știe o iotă engleză și zice: „ÎȚI PLACE MÂNCAREA?”. „Dacă vorbești mai tare tot nu te înțelege”, i-am zis. Ea zice: „DA!”. Și el: „VREI SĂ-ȚI MAI DAU?”, a povestit Florin Ristei, într-o ediție „Neatza cu Răzvan și Dani”.

 

sursa:libertateapentrufemei.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ce fel de terapie folosește Anca Serea pentru a scăpa de problemele de sănătate: ”Medicamentos nu mai funcționa nimic…”

Thu Feb 10 , 2022
Pentru Anca Serea problemele de sănătate nu s-au oprit. Frumoasa vedetă, mamă a șase copii, greu încercată din punct de vedere al sănătății în ultimii ani, a descoperit însă un remediu care o face să se simtă mai bine și îi ține starea de sănătate sub control. Considerată de mulți […]