Ce a pățit Nick Casciaro în România imediat după ce a câștigat X Factor. Familia Loredanei l-a ajutat să treacă peste momentele dificile

0 0
Read Time:2 Minute, 17 Second

Nick Casciaro a fost marele câștigător al X Factor 10, anul trecut, și a adjudecat marele premiu. Artistul italian a vorbit acum pentru prima dată despre această experiențe, dar și despre momentele dificile prin care a trecut după.

Într-un interviu, Nick a mărturisit că a participat la concurs, la sfatul tatălui său și viața lui s-a schimbat mult în bine după ce a reușit să câștige finala X Factor și este recunoscător pentru tot ceea ce trăiește în fiecare clipă. Mai mult, el recunoaște că simte că România seamănă foarte mult cu țara lui, fapt pentru care aici se simte ca acasă. Mai mult, el a mărturisit că s-a îndrăgostit de sarmale.

„Am încercat desigur orice tip de ciorbă și îmi place tare mult… Cum se numesc? Sarmale! Doamne, mama Loredanei mi-a gătit sarmale și nu am gustat niciodată așa ceva. Serios. Sunt îndrăgostit de sarmale. Aș putea mânca… nici nu știu, vreo 50 de sarmale. Deci da, cred că sarmalele sunt preferatele mele până acum”, a declarat Nick pentru catine.ro.

Nick Casciaro pare fascinat de România, dar acesta recunoaște că s-a confruntat și cu probleme mari în finalul concursului, dar și după concurs.

„Ultima piesă pe care am cântat-o, „Who Wants to Live Forever”, doamne. A fost atât de greu. De fapt, ceva ce nu știe nimeni. În ziua finalei la 8 dimineața am fost la doctor. Aveam o inflamație de la o răceală nasoală, iar corzile vocale erau foarte inflamate”, a spus Nick pentru sursa menționată.

Mai mult, imediat după terminarea concursului, Nick nu a mai apucat să se întoarcă în țară pentru că a făcut COVID-19.

„Am făcut Covid. Imediat după finală, am rămas blocat în România și a fost o perioadă foarte nasoală a vieții mele. Pentru că am fost singur, dar nu chiar singur. Îi mulțumesc încă o dată Loredanei, m-a ajutat enorm. Fratele Loredanei, Cristi, Cami și toată familia Loredanei”, a spus Nick pentru catine.ro.

Legat de relația pe care o are cu Loredana, Nick a mărturisit că au o relație foarte frumoasă, iar cei doi continuă să lucreze împreună.

„O prietenie adevărată și ne respectăm reciproc foarte mult. E ca și cum Universul ne-ar fi vorbit și a vrut să ne întâlnim. Este atât de generoasă și are mare inima, mare, mare inima. Și este un mare star. Sunt atât de recunoscător că am întâlnit-o. Și sunt atât de recunoscător pentru această relație, pentru că este atât de sinceră. Este ceva ce merge dincolo de X Factor și de competiție. Încă ținem legătura, încă lucrăm împreună și îmi dă sfaturi. Și mă ajută atât de mult, atât Loredana, cât și familia ei”, a mai spus Nick.

 

sursa:libertateapentrufemei.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dieta cu care a slăbit Cătălin Scărlătescu 52 de kilograme: ”Erau şi toate date peste cap în analize”. Ajunsese la 68 de kilograme!

Thu Feb 10 , 2022
Pentru că ajunsese la 120 de kilograme, chef Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite a decis că e timpul pentru o schimbare radicală. Astfel, cu ajutorul unei diete, el a reușit să dea jos peste 50 de kilograme și să ajungă la forma dorită de mult timp. În urmă […]