Brianna Caradja, secretul dispariției din lumea mondenă a Capitalei. Cum a fost povestea ei de dragoste cu Irinel Columbeanu

0 0
Read Time:2 Minute, 24 Second

Prințesa Brianna Caradja a fost foarte prezentă în lumea mondenă în formare a Capitalei, la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000. Cândva fostă iubită a lui Irinel Columbeanu, aceasta făcea deliciul emisiunilor televizate și era urmărită îndeaproape de paparazzi.

Brianna Caradja a dispărut însă brusc, după două decenii în care s-a aflat sub lumina reflectoarelor. Publicul a redescoperit-o abia recent, la lansarea cărții fostului ei iubit.

Prințesa a venit să-și susțină fostul partener de viață, cu care a păstrat de-a lungul timpului o relație de prietenie. Nu a venit singură, ci însoțită de fiul ei cel mare, Constantin, care are multe amintiri comune cu mama sa și Irinel.

”Am venit la lansarea cărții unui bun amic. Și nu am venit singură, ci alături de băiatul meu cel mare, Constantin, care a și rememorat niște amintiri comune din viața sa, a mea și a lui Irinel”, a dezvăluit Brianna pentru Impact.ro.

Brianna Caradja a dezvăluit că s-a retras de bună voie din viața publică a Capitalei, pentru că nu se mai regăsea în rolul pe care ajunsese să-l joace.

”Totul a plecat de la faptul că nu mă mai regăseam în această ipostază. Pur și simplu devenisem un fel de invitat-model, fie pentru diverse evenimente, fie pentru emisiuni de televiziune în care eram rugată să comentez diferite povești de viață.

Uneori erau cancanuri de-a dreptul. Și atunci mi-am zis că e cazul să mă opresc, fiindcă eu nu mă puteam împăca cu ipostaza încredințată”, a recunoscut prințesa pentru sursa citată.

Brianna Caradja a avut o relație intensă cu Irinel Columbeanu

Brianna Caradja s-a iubit cu Irinel Columbeanu timp de câteva luni, la scurt timp după divorț, în urmă cu mai bine de 25 de ani.

Prințesa a fost fascinată de galanteria milionarului de atunci, dar i-a refuzat politicos cadourile extravagante.

”Irinel era un adevărat gentleman. Îmi făcea mereu surprize plăcute. De ziua mea, spre exemplu, a venit pe neaşteptate la mine acasă, în Paris, aşa, fără să-mi spună nimic.

Altă dată, eram în avion, veneam spre Bucureşti. Un necunoscut s-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă eu sunt prinţesa Caradja. I-am răspuns că da şi apoi mi-a dat un superb trandafir roşu, zicându-mi: «Domnul Columbeanu vă aşteaptă pe Aeroportul Otopeni»”, a declarat la un moment dat Brianna.

Prințesa a refuzat o mașină de lux de la Irinel, explicându-i că are șefer personal. ”Regret să constat că astfel de bărbaţi nu mai există, mai ales în România.

Povestea mea de dragoste cu Irinel a fost ca în filme. A fost o dragoste frumoasă, chiar l-am iubit”, a povestit Brianna Caradja, conform wowbiz.ro.

Brianna Caradja a fost căsătorită de trei ori și de tot atâtea ori a divorțat. Prințesa are doi băieți, Constantin și Maximilien.

 

sursa:libertateapentrufemei.ro

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Reacția lui Smiley după ce imaginile cu el și Gina, suprinși în timp ce se sărută, le-a adus multe critici

Thu Feb 10 , 2022
Smiley lansează astăzi cel de-al patrulea cântec din serialul muzical #maimultdeoviata, intitluat „Mi-aduc aminte”, iar pentru promovarea piesei el a făcut publice câteva imagini cu el și Gina din videoclip, pentru care a fost aspru criticat. Îndrăgitul artist nu a tăcut și le-a dat imediat replica celor care au comentat […]