Boris Johnson, supus unor presiuni tot mai intense, după apariţia unei imagini de la o petrecere în pandemie

0 0
Read Time:56 Second
  • Publicația The Mirror a postat miercuri o imagine în care premierul Boris Johnson a fost surprins la evenimentul organizat pe 15 decembrie la reședința oficială de la Downing Street, eveniment organizat în timpul lockdownului.
  • Poliția metropolitană londoneză va ancheta evenimentul.

Poliţia metropolitană londoneză a anunţat, miercuri seară, revenirea asupra deciziei de a nu investiga un eveniment desfăşurat în 2020 la reşedinţa oficială a premierului Boris Johnson, în contextul apariţiei unei imagini care confirmă prezenţa acestuia, pe fondul presiunilor în sensul demisiei.

Scotland Yard stabilise iniţial să nu includă în investigaţia privind încălcarea restricţiilor antiepidemice evenimentul organizat pe 15 decembrie 2020 la reşedinţa oficială de la Downing Street. Dar publicaţia The Mirror a publicat miercuri o imagine în care premierul Boris Johnson a fost surprins la eveniment.

În acest context, Poliţia metropolitană londoneză a anunţat, conform publicaţiei The Evening Standard, anchetarea evenimentului.

Sunt incredibil de dezamăgit şi supărat. Trebuie să spun categoric că nu voi apăra ceea ce nu poate fi apărat„, a reacţionat deputatul conservator Neil Hudson, citat de GB News, în contextul intensificării presiunilor pentru o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Boris Johnson.

 

sursa;alephnews.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Un câine ar putea fi cheia pentru a atrage un potențial partener de viață. Rasa cu cele mai mari șanse de a influența pozitiv întâlnirile

Thu Feb 10 , 2022
Un câine ar putea fi cheia pentru a găsi jumătatea în mediul online, chiar dacă nu este propriul animal de companie. O nouă cercetare a dezvăluit că includerea unei fotografii cu animalul de companie pe profilul de dating poate crește șansele de a întâlni un potențial partener de viață, iar […]