Bianca și Marius Moga au dat din casă. Cum se înțeleg cei doi?

0 0
Read Time:2 Minute, 0 Second

Bianca Lăpuște și Marius Moga au fost invitați la „Dimineața Blană”, la Pro FM, și au dat tot din casă. Blonda a dezvăluit și ce motive de ceartă există între ei

Marius Moga și Bianca Lăpuște formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz. Deși în ultima vreme au preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, aceștia au fost invitați la Dimineața Blană să lanseze cea mai nouă piesă a artistului – „O dorință”. Marius a dezvăluit că, la un moment dat, în piesă o putem auzi chiar pe fetița lui, Maria.

Mai mult, cei doi au dat din casă și au făcut dezvăluiri despre relația lor. Bianca a mărturisit că soțul ei este germofob, fapt pentru care e mereu cicălitor, mai ales de când cu pandemia, să dezinfecteze tot ce cumpără și să se spele mereu pe mâini.

„El e germofob și își extinde această germofobie în jurul tuturor. La începutul pandemiei, trebuia să dezinfectăm tot, n-am mers nicăieri, spală-te pe mâini, poartă mască…”, a spus Bianca.

Bianca și Marius au mărturisit că sunt amândoi dezordonați, însă Bianca este cea care trebuie să strângă toate șosetele lăsate aiurea prin casă pentru că artistul nici nu le observă.

Cei doi au mărturist că sunt extrem de diferiți însă au totuși câteva lucruri în comun, cum ar fi faptul că ei întârzie tot timpul amândoi. Mai mult, chiar și fiica lor le-a reproșat acest lucru.

„Întărziem amândoi, dar în proporții diferite. Dar experineța își spune cuvântul, iar Marius încearcă să evită cât mai mult asta. Cu ocazia asta, ne cerem scuze profesorilor, tuturor oamenilor. La un moment dat, a venit Ria și ne-a zis că ea nu mai vrea să întârzie și am avut așa un moment în care ne-am dat seama..”, a povestit Bianca.

Imediat în completarea ei a sărit și Marius, spunând în apărarea lor că mai întârzie și din cauza fetiței pentru că nu-i convin niciodată hainele pe care le are pregătite. „Pe de altă parte, tot ea, e dimineața nu vreau hainele astea, vreau să mă îmbrac cu altceva, nu vreau asta, nu, nu, nu vreau”, a povestit și Marius.

Bianca Lăpuște și Bianca s-au căsătorit în 2015 și au împreună o fetiță. Cei doi au mărturisit de mai multe ori că își mai doresc un copil, dar până acum nu s-a întâmplat.

 

sursa:libertateapentrufemei.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Nu se mai ascunde! Cum a fost surprinsă Cristina Ciobănașu cu noul ei iubit? Apariție rară cu cei doi

Thu Feb 10 , 2022
Cristina Ciobănașu este extrem de fericită după despărțirea de Vlad Gherman, iar aceasta nu se mai ascunde. Ea a postat recent o fotografie alături de actualul său iubit, Alexandru Mureșan. Cristina și Alexandru au început să formeze un cuplu la puțin timp după ce actrița și-a anunțat despărțirea de Vlad […]