Bianca Drăgușanu, trucul Feng-shui care a îmbogățit-o: „Culoarea portofelului contează foarte mult!”

0 0
Read Time:1 Minute, 54 Second

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai în vogă vedete de la noi și, fără îndoială, o femeie de afaceri prosperă. Ea crede foarte mult în superstiții și consideră că energiile negative sau pozitive sunt atrase chiar de noi înșine. Iată care este trucul folosit de ea pentru a-și aduce bunăstarea în viață.

Bianca Drăgușanu ține foarte mult cont de energiile din viața ei. Vedeta consideră că pentru a le atrage pe cele pozitive este nevoie să recurgem la anumite gesturi.

In acest sens, ea încearcă să scape de hainele vechi, pentru a scăpa de energiile negative și a face loc pentru unele noi, încărcate pozitiv.,,Unele dintre ele le mărit cu greu. Fac loc să vină altele noi, că este o energie, dai o energie veche pe o energie nouă. Studiez feng shui-ul și astrologia. Tot timpul să faci loc în viața ta și în dulapul tău energiilor noi”, a spus Bianca Drăgușanu, conform Spy News.

Nu portofelului roșu!

Vedeta a mai spus că este foarte importantă culoarea portofelului și trebuie studiată, deoarece în fiecare an se schimbă culoare acestuia.,,Culoarea portofelului contează foarte mult și trebuie studiată, pentru că în fiecare an se schimbă culoarea portofelului. Acum câțiva ani am avut un portofel roșu, foarte mulți bani, dar cum veneau așa se duceau, pentru că roșu arde. Trebuie o culoare care să ni se potrivească ca și zodie, ca și caracter și senină. Nu o culoare de pământ, dar niciodată roșu”, a mai spus vedeta.

Bianca Drăgușanu consideră că banii trebuie iubiți și respectați

Vedeta a mai spus că banii trebuie iubiți și respectați în fiecare zi, nu doar în momentele în care sunt așezați în portofel. Ea este de părere că în zilele noastre banul vorbește, iar dacă îl chemi la tine și îl respecți el va veni.

,,Banii trebuie iubiți și respectați, nu doar atunci când îi așez în portofel, ci și în viața de zi cu zi. Când ai un lucru sau primești niște bani pentru ceva ce tu ai făcut, întotdeauna trebuie să mulțumești și să te bucuri, indiferent de suma pe care ai primit-o. Trebuie să îi biencuvântezi”, a mai spus Bianca Drăgușanu.Cât despre obiceiurile ce țin de cheltuielile sale, iată ce a declarat vedeta pentru Spectacola.

 

sursa:libertateapentrufemei.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Bianca și Marius Moga au dat din casă. Cum se înțeleg cei doi?

Thu Feb 10 , 2022
Bianca Lăpuște și Marius Moga au fost invitați la „Dimineața Blană”, la Pro FM, și au dat tot din casă. Blonda a dezvăluit și ce motive de ceartă există între ei Marius Moga și Bianca Lăpuște formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz. Deși în ultima […]