Băiețelul Deei și al lui Dinu Maxer are deja aere de vedetă. Ce-a fost în stare să-i spună unei profesoare la școală

0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Deea Maxer a povestit într-o emisiune de televizune ce năzbâtii face la școală Andreas, fiul ei și al lui Dinu Maxer.

”I-a spus doamnei că el nu vrea să scrie de pe tablă și în caiet pentru că el este vedetă și apare la televizor și ce îi trebuie lui engleză, ne-a șocat pe toți”, a povestit stupefiată vedeta.

Deea Maxer a dat detalii despre băiețelul ei și al lui Dinu Maxer la emisiunea ”Showbiz report”, de la Antena Stars.

Vedeta a povestit că Andreas nu este tocmai cuminte la școală, detaliind subiectul.

„Știți cum sunt băieții la sport, vor să alerge, să-și consume energia și împreună cu gașca de băieți fac boacăne, deranjează ora, e scos din oră.

Îi place să fie în centrul atenției. Cu ceilalți profesori are așa o prietenie puțin dusă la limita de respect și noi lucrăm la asta. Cântă în oră, atrage atenția colegilor”, a detaliat Deea Maxer, conform spynews.ro.

”Chiar la ora doamnei de engleză i-a spus doamnei că el nu vrea să scrie de pe tablă și în caiet pentru că el este vedetă și apare la televizor și ce îi trebuie lui engleză. Ne-a șocat pe toți”, a povestit cântăreața, menționând că comportamentul fiului ei nu a rămas fără urmări.

”I-am scos televizorul din cameră, am luat etapele pe rând, chestii pe care le fac pedepse, restricționat telefonul”, a explicat vedeta.

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.

Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 13 sunt căsătoriți. Deea Maxer a mărturisit că ea și Dinu se iubesc la fel ca în prima zi și că cel mai important lucru din relația lor este că își sunt fideli unul altuia.

 

sursa:libertateapentrufemei.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Jennifer Lopez a atras toate privirile cu pantofii creați de două românce

Thu Feb 10 , 2022
Jennifer Lopez se află în promovare cu noul ei film „Marry me”, fapt pentru care face un tur de emisiuni. Ea le-a oferit tuturor o lecție de eleganță și a atras privirile cu o pereche de pantofi creați de două românce din Sibiu. Jennifer și-a făcut apariția de mai multe […]