Avionul spre Oslo, „deturnat” de un impresar important din România: „Eram pilit. Cum s-a sculat, pac, i-am dat un «neveu»! Jos!”

0 0
Read Time:2 Minute, 6 Second

Impresarul Cristea Opria a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a rememorat un episod violent petrecut în avion, în timp ce se deplasa spre un meci.

Cristea Opria a povestit mai multe întâmplări savuroase în ediția de joi a emisiunii GSP Live. Ieșită din comun a fost cea despre frica de avion și despre reacția deplasată avută în timpul unui zbor către Oslo.

„Am avut evenimente cu avionul. Am și deturnat unul. Pe asta nu o știți! Nu mai zburasem de nu știu câți ani. La un moment dat trebuia să jucăm la Oslo, nu mai știu exact anul. Eu am luat bilet Business Class, de la Timișoara, 1.800 de euro a costat, cu escală la Frankfurt.

Nezburând de mult timp, am tras un șpriț pe aici. Eram cu șeful de la protecția consumatorului. La Budapesta am luat o sticlă de whisky, zic «trag cât trag, mai trag și în avion, am adormit și aia e». Din contră! Am fumat în avion, venea stewardesa la mine, îmi spunea să încetez. Pe ea o ascultam.

Dar aveam în stânga mea un fraier, îmi tot zicea să nu mai fumez. I-am zis în românește: «bă, taci». El vorbea în nemțește. Omul a văzut că nu se înțelege cu nebunul, că eram deja pilit. Dar la un moment dat se scoală. Cum s-a sculat, pac, i-am dat un «neveu» (n.r. – în argou, lovitură dată pe neașteptate), jos! Am sărit pe el. S-a dat și el la mine, l-am lovit, am căzut jos peste el. 

A venit unul, nu știu cine, m-a umflat și pe mine. A pus cămașa de forță pe mine, a deturnat avionul și m-a dat jos la Nurnberg. Eu credeam că sunt la Frankfurt. M-a umflat poliția pe acolo, să vezi ce picioare am dat și eu. Noroc cu Dorinel Munteanu, el era prin Germania. S-a interesat și m-a ajutat.

Drept dovadă, m-au ținut în arestul aerportului, am plătit 89 de euro cazarea și 250 de euro pentru ce am făcut. La noi, îmi dădeau un omor pentru asta… Acolo, eu îi fugăream pe ei mai mult.

Am făcut un șoc, de la un moment dat nu am mai știut de mine. Am și plâns în avion, îmi povestea prietenul meu. Avionul mergea perfect, dar eu eram cu nebunia în cap. Unde dracu’ să mai ajung la meci? Mi-au dat 5 ani interdicție pe avion”, a povestit Cristea Opria, la GSP Live.

 

sursa:gsp.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Romanul „Umbra exilată” de Norman Manea va apărea în traducere în Germania, Italia, Spania, SUA, Franţa

Thu Feb 10 , 2022
Romanul colaj „Umbra exilată” de Norman Manea va apărea în cursul acestui an la edituri prestigioase din Germania (Hanser), Italia (Il Saggiatore), Spania (Galaxia Gutenberg), SUA (Yale University Press), Franţa. „Umbra exilată” e cea mai recentă apariţie din Seria de autor „Norman Manea” a editurii Polirom, proiect care a fost […]